Connect with us

Kültür - Sanat

AYŞEGÜL TOPAÇ’TAN ŞİİR SEVERLERE İLK KİTAP HEDİYESİ: SAYFA 38 BİR DÜŞ VURGUNU…

Daha öncesinde farklı kitaplarda şiirleri yer alan Şair Ayşegül Topaç, okurlarla buluşan “Sayfa 38 Bir Düş Vurgunu” adlı ilk şiir kitabını “ömrüme hediyem” diye niteliyor. Uzun zamandır yazdığını ifade eden Topaç, “her an zihninde doğaya, evrene ve gördüğü her şeye karşı kontrolsüz bir cümle akışı” olduğunu söylüyor.

Şair Ayşegül Topaç

Şair Ayşegül Topaç’ın, “Sayfa 38 Bir Düş Vurgunu” adlı ilk şiir kitabı okurlarla buluştu.
Topaç’ın geçtiğimiz yıl kardeşi Aydın Baş’ın aranjesini yaptığı aynı isimle bir şiir albümü yayınlanmıştı.

“HER AN ZİHNİMDE KONTROLSÜZ BİR CÜMLE AKIŞI VAR”
Topaç, şiir yazma süreci ve kitabına ilişkin şunları söyledi: “Uzun zamandır yazıyorum, yazmasam da her an zihnimde kontrolsüz bir cümle akışı var doğaya, evrene, gördüğüm her şeye karşı. Somut ve soyut ne varsa benden önce zihnimin akışta olduğu bir çizgisi var. Ve bunu desteklemek kalemimin mucizesi. Kelam Allah’ın kalem benim. Saniyelerde çok uzun şiirler yazabilirim. Bu benim dışımda bir eyleme dönüş aslına bakarsanız. Ve nihayetinde farklı kitapların içerisinde yer bulmuş şiirlerimin yanında kendime ait bir kitabım oldu.”

 

“DÜŞLERİNİZDEN VE HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN”
Şiiri, “Anlayıp çözenler için insanın iç dünyasında sonsuz, soluksuz ve uzun bir yolculuktur.” ve ilk şiir kitabı Sayfa 38 Bir Düş Vurgunu’nu ise “ömrüme hediyem” ifadesiyle niteleyen Topaç, “Kimse ne düşlerinden ne hayallerinden vazgeçmesin.” dedi.

Topaç’ın şiir kitabına internetteki satış sitelerinden ulaşılabiliyor.

Daha öncesinde farklı kitaplarda şiirleri yer alan Şair Ayşegül Topaç, okurlarla buluşan “Sayfa 38 Bir Düş Vurgunu” adlı ilk şiir kitabını “ömrüme hediyem” diye niteliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir