Connect with us

Gündem

24’ÜNCÜ RANDEVU İSTANBUL ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR…

Odağında İspanyol sinemasının bulunacağı 24’üncü Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’ndeki panel, endüstri buluşmaları ve söyleşilerle İspanya’nın ve Türkiye’nin ön plandaki sektör profesyonelleri bir araya gelecek.

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından düzenlenen Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin 24’üncüsü 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

ODAĞINDA İSPANYOL SİNEMASI VAR…
Bu yılki festivalin odağında Avrupa sinemasının bağımsızlık ve gerçeklik adına en büyük örneklerini içeren İspanyol Sineması var. Organizasyonda sinemaseverler hem İspanyol hem de Türk sinemasını tüm yönleriyle temsil eden filmleri izleme fırsatı bulacak. Ayrıca festival kapsamındaki panel, endüstri buluşmaları ve söyleşilerle İspanya’nın ve Türkiye’nin ön plandaki gelen sektör profesyonelleri bir araya gelecek.

GALATA KULESİ VE FLEMENKO…
Grafik tasarımcısı Lal Korçan’ın hazırladığı 24’üncü Randevu İstanbul’un afişinde İstanbul’un simgelerinden Galata Kulesi ile İspanya’da 16. yüzyılda Doğu Endülüs’teki Roman halkı arasındaki kültürlerin etkileşimi sonucunda gelişen flamenko birlikte sunuluyor.

Festival ilgili ayrıntılı bilgiler ve güncel duyurular  http://randevuistanbul.com  adresinde ve TÜRSAK Vakfı’nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir