Connect with us

Gündem

16 GENÇ SANATÇIDAN İSTANBUL’DA KARMA SERGİ…

Bağdat Okuroğlu, Caner Kemahlıoğlu, Deniz Serkan Özcan, Eda Uzun, Fırat Bahşi, Gizem Tokay, Gülşah Tontu Özdemir, Günsu Saraçoğlu, Hakan Güven, Melih Can, Metin Aykanat, Özge Torun, Özgür Boran Gültekin, Sibel Armağan Benek, Sinem Yeşiltaş ve Tuğba Küçükbahar’ın birbirinden farklı tekniklerle ürettiği 30 eser İstanbul Kadıköy’deki Evrim Sanat Galerisi’nde 4 Ağustos 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

 

Evrim Sanat Galerisi’nde 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü ziyarete açılan “Summer Collection’da”  16 genç sanatçının “yağlı boya, akrilik, dijital baskı, karışık teknik ve seramik tekniğiyle” ürettiği 30 eser sergileniyor.

“GENÇ SANATÇILARA DESTEĞİ SÜRDÜRÜYORUZ”
Serginin küratörü Arzu Kılıçdoğan sergi hakkındaki şunları söyledi: “Evrim Sanat Galerisi, keyifli ve başarılı sergi seçkilerine, “Summer Collection” sergisiyle ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu sergiyle genç sanatçılara desteğini sürdürüyor. Sanatçının farklı tekniklerle hazırlanmış seçkisini sanatseverler ile buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tüm sanatseverleri bekliyoruz.”

“4 AĞUSTOS’A KADAR GEZİLEBİLECEK”
Bağdat Okuroğlu, Caner Kemahlıoğlu, Deniz Serkan Özcan, Eda Uzun, Fırat Bahşi, Gizem Tokay, Gülşah Tontu Özdemir, Günsu Saraçoğlu, Hakan Güven, Melih Can, Metin Aykanat, Özge Torun, Özgür Boran Gültekin, Sibel Armağan Benek, Sinem Yeşiltaş ve Tuğba Küçükbahar’ın eserleri İstanbul Kadıköy’deki Evrim Sanat Galerisi’nde 4 Ağustos 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

SERGİ SALI HARİÇ HER GÜN AÇIK…
Sergi, pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 11.00-19.00, pazar günü ise 12.00-18.00 saatleri arasında gezilebiliyor; salı günü kapalı.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir