Connect with us

Şefik Söylemezoğlu

VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR…


 

Kazım Karabekir’in torunu vefat etti…

Kurtuluş Savaşı’nın unutulmaz kahramanlarından, Doğu Cephesi Komutanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Kazım Karabekir’in torunu Ferhan Ayasbeyoğlu, 6 Kasım’da geçirdiği beyin kanaması sebebiyle vefat etti. Merhumun cenazesine siyaset dünyasından da bir çok tanınmış isim katıldı.

Kazım Karabekir,  büyük dayım; Ferhan Ayasbeyoğlu ise kuzenim. Karabekir Ailesi’ne taziye dileklerini iletmek isteyenler sağ olsunlar bizzat KOBİ YAŞAM’ın ofisine gelme nezaketini gösterdiler. Mensubu olduğum DEVA Partisi’nin İlçe Teşkilatları da aynı hassasiyet ve vefayla ziyaret edip taziyelerini bildirdiler.

Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz ve Küçükçekmece İlçe Kurucu Başkanı Kaan Engin Özaydemir‘in gerçekleştirdiği ziyarete, Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Belli ve Av. Şeyhmus Çelik de eşlik etti. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’in taziye mesajını da ileten başkanlar, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde gerçekleşen bu ziyaret ile güzel de bir vefa örneği göstermiş oldular.

Siyasal İletişim Danışmanı Mustafa Kemal Dolaşır‘ın maestroluğunu yaptığı ve samimi bir havada geçen sohbette; Kurtuluş Savaşımız, Cumhuriyet’in kuruluşu ve Atatürk’ün eserleri başlıca ele aldığımız konulardı.

Bu vesileyle bana iletilen tüm taziye dileklerini bir kez daha merhumun annesi Kazım Karabekir Paşa’nın kızı, teyzem Timsal Karabekir’e ve tüm Karabekir ile Ayasbeyoğlu ailelerine; şahsım, KOBİ YAŞAM Ailesi ve taziye için arayan ya da ziyaret edenler adına başsağlığı diliyorum.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir