Connect with us

Kültür - Sanat

“HERKESİN EŞLİK EDEBİLECEĞİ BİR ŞARKI OLACAK”

“Gönlü Bana Düşmedi” ve “Haz” isimli şarkılarıyla müzikseverlerden büyük beğeni toplayan Zaim Güvenç, “yakında çıkaracağı ve herkesin eşlik edebileceğini belirttiği” yeni şarkısı için stüdyoda hummalı bir çalışma içinde.

 

Sanatçı Zaim Güvenç, oyunculuğun ardından müzikte de başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İlk şarkısı “Gönlü Bana Düşmedi’yle” 1990’lı yıllardan esintiler sunan sanatçı; sonrasında yaptığı Haz adlı eserindeki oryantal ritimleriyle hayli dikkat çekmişti.

Zaim Güvenç, stüdyo çalışmaları devam eden yeni şarkısının tüm dinleyenlerin eşlik edebileceği bir özellikte olacağını söylüyor. 

DÜZENLEMESİ AYDIN BAŞ’A AİT…
Güvenç, yeni şarkısının tüm dinleyenlerin eşlik edebileceği bir özellikte olacağını söylüyor: “Herkesin beğeneceğine inandığım bir şarkı hazırlıyoruz. Şarkının söz ve bestesi bana ait. Düzenlemeyi ise değerli müzisyen Aydın Baş yapıyor. Yeni şarkım için çok heyecanlıyım. Tüm müzikseverlere selam ve sevgilerimi gönderiyor, en yakın zamanda buluşabilmeyi diliyorum.”

HEM OYUNCULUĞA HEM DE MÜZİĞE DEVAM…
Sanat yaşamına Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başlayan ve Kemal Sunal’la birlikte rol aldığı Düttürü Dünya filmiyle geniş kitlelere açılan Güvenç; yönetmenliği üstlendiği Eğreti Gelin Ladik filminde başrol oynamıştı. Güvenç bugünlerde hem oyunculuk hem de müzik çalışmalarını birlikte yürütüyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir