Connect with us

Kültür - Sanat

KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 15’İNCİ YILINDA…

Anadolu Hayat Emeklilik’in düzenlediği Türkiye’nin kadınlara yönelik ilk ve tek fotoğraf yarışması “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in” bu yıl 15’incisi yapılacak. 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçıların katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 10 Mart 2021.

 

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında 15 yıldır aralıksız organize edilen tek fotoğraf yarışması “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”, bugüne kadar 21 bini aşan toplam katılım sayısıyla Türkiye’nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri haline geldi.  5 Ocak’ta başlayan 2021 yılı başvuruları, 10 Mart’a kadar devam edecek. Yarışmaya katılmak isteyenler; https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/anadolu-hayat-emeklilik-ahe-kadin-goezueyle-hayattan-kareler-21-ulusal-fotograf-yarismasi-tr üzerinden kayıt oluşturabilecek.

BU SENEKİ TEMA: “HAYATA DAİR”
“Hayata Dair” temalı 15’inci “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” yarışmasına; 18 yaş üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar en fazla 4 adet fotoğrafla katılabilecek. Birinciye 7, ikinciye 5, üçüncüye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Seçilecek 3 eser de biner liralık mansiyon ödülünün sahibi olacak. Bu yıl ayrıca bir esere 2 bin lira 15’inci Yıl Özel Ödülü ve eserleri sergilenenlere de 350’şer TL ödül takdim edilecek.

KAZANANLAR 8 NİSAN’DA AÇIKLANACAK
Bu yılki seçici kurulda; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğrafçı Yusuf Darıyerli ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alacak. Kazanan isimler; 8 Nisan tarihinde anadoluhayat.com.tr ve http://www.tfsfonayliyarismalar.org adreslerinden açıklanacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir