Connect with us

Kültür - Sanat

NATIONAL GEOGRAPHIC SERGİSİ “PHOTO ARK” ONLINE ZİYARETE AÇILIYOR…

Bilimin ve keşfin öncüsü National Geographic’in, en çok ziyaret edilen ve ilgi gören sergisi Photo Ark, artık 360⁰ sanal tur ile gezilebilecek.

Vahşi hayatı ve yaşam alanlarını etkileyen konulara dair “farkındalığı” artırırken, gelecek nesillere dünya üzerinde yaşayan türlerler hakkında bilgileri “dikkat çekici fotoğraflar” aracılığıyla aktarmayı hedefleyen “National Geographic” fotoğrafçısı Joel Sartore’nin hazırladığı Photo Ark sergisi, Türkiye’deki fotoğraf tutkunlarıyla dijitalde buluşacak.

Joel Sartore-National Geographic Fotoğrafçısı

70’DEN FAZLA FOTOĞRAF SERGİLENECEK
Dünya çapında 40 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği Photo Ark’ın İstanbul ayağında; kuşlar, balıklar, memeliler, sürüngenler, amfibi ve omurgasız hayvanlar dahil 11 binden fazla türün fotoğraflandığı arşivden seçilen 70’i aşkın fotoğraf sergilenecek. Sergide ayrıca Türkiye’ye özgü bitki ve hayvan türlerinin de fotoğrafları yer alacak.

Geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul Akaretler’deki adresinde 1 ayda yaklaşık 10.000 kişinin ziyaret ettiği sergi; www.natgeotv.com.tr üzerinden online ziyaret edilecek.

“PHOTO ARK BELGESELLERİ” NATIONAL GEOGRAPHİC NOW’DA…
Joel Sartore’nin “kendi hayatını tehlikeye atarak” çeşitli canlı türlerinin peşine düştüğü “Photo Ark” projesine yeni fotoğraflar eklerken yaşadığı maceraları konu alan “Photo Ark belgeselleri” National Geographic NOW kanalında yayınlanacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir