Connect with us

Kültür - Sanat

İTÜ REKTÖRÜ KARACA’DAN, HALUK LEVENT’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Ahbap Platformu kurucusu Haluk Levent’e Türkiye’deki sosyal sorumluluk çalışmaları ve İTÜ Vakfı’na verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

 

Ahbap Platformu kurucusu sanatçı Haluk Levent, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’yı ziyareti sırasında İTÜ’de bursla okuyan başarılı öğrencileri desteklemek amacıyla konser vereceğini ifade etti. Yeni albüm çalışması içinde olduğunu açıklayan Levent, albümdeki eserlerin “merhum annesinin ona söylediği ninnilerden ve türkülerden oluşacağını kaydetti: “Annemin vasiyeti diyebilirim, şu an stüdyodayım.”

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca, Haluk Levent’e plaket takdim etti.

7’DEN 70’E HERKESİN SEVGİ VE SAYGI DUYDUĞU BİR SANATÇI”
Rektörlük binasında gerçekleşen görüşmede Ahbap Platformu’nun sosyal sorumluluk projelerinden övgüyle söz eden Prof. Dr. Karaca, “Enlerin ve ilklerin üniversitesi İTÜ, sosyal sorumluluk faaliyetlerinin de yanındadır. Sanatçımız Haluk Levent’in kalbi duyguları çok yüksek. Ülkemizde 7’den 70’e herkesin sevgi ve saygı duyduğu bir sanatçı. Vakfımıza ve dolayısıyla öğrencilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

68 ŞEHİRDE FAALİET GÖSTERİYOR
2017 yılında kurulan Ahbap Platformu, Türkiye’nin 68 şehrinde faaliyet gösteriyor. Sivil toplum oluşumu, “burs, tıbbi yardım, insani yardım, özel etkinlikler, kan ve kök hücre kampanyaları, eğitimler, sanat, bilim ve teknoloji alanlarında” aktif.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir