Connect with us

Kültür - Sanat

AYŞEGÜL TOPAÇ’IN ŞİİR ALBÜMÜ TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA…

Şiiri “anlayıp çözenler için insanın iç dünyasında sonsuz, soluksuz ve uzun bir yolculuktur” diye tanımlayan Şair Ayşegül Topaç; tüm dijital platformlardan ulaşılabilen şiir albümünün hazırlık sürecinin çok heyecanlı ve keyifli geçtiğini söyledi.

 

Ayşegül Topaç’ın “Sayfa Otuz Sekiz” adını verdiği şiir albümü yayınlandı. Topaç, şiirlerini bir kitapta toplamayı planlarken albüm fikrinin bir anda geliştiğini açıkladı. Albüme tüm dijital platformlardan ulaşılabiliyor.

Şair Ayşegül Topaç; şiiri “anlayıp çözenler için insanın iç dünyasında sonsuz, soluksuz ve uzun bir yolculuktur” diye tanımlıyor. 

ŞARKILARI AYDIN BAŞ SESLENDİRDİ…
Şiir severlerle buluşturduğu albümün hazırlık sürecinin hayli heyecanlı ve keyifli geçtiğini kaydeden Şair Topaç, şunları söyledi: “Kardeşim müzisyen Aydın Baş, albümün fikir babası. Albümde şiirlere farklı isimler ses verirken, şiir sonundaki şarkıları ise sevgili Aydın seslendirdi. Albüm süreci çok heyecanlı ve keyifli geçti. Albüme emek verenlere çok teşekkür ederim. Devamının geleceğini de sözlerime eklemek isterim.”

“ŞİİR, İNSANIN GİZEMİ”
Şiiri “insanın gizemi” olarak niteleyen Topaç, “Şiir, anlayıp çözenler için insanın iç dünyasında sonsuz, soluksuz ve uzun bir yolculuktur. Benim için şiir yazmak adeta bir terapi gibi.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir