Connect with us

Kültür - Sanat

ZAİM GÜVENÇ FİLMLERİ ANKARA’DAN SAHNELER SERGİSİ’NDE…

Çankaya Belediyesi tarafından Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açılan “Ankara’dan Sahneler” isimli sergi büyük ilgi görüyor. Sanatçı Zaim Güvenç de 18 Ekim’e kadar açık kalacak sergide Düttürü Dünya ve Eğreti Gelin Ladik filmleriyle yer aldı.

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi dikkat çekici bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Ankara Araştırmacısı ve Fotoğraf Sanatçısı Uğur Kavas, Ankara’dan Sahneler isimli sergide Ankara’da çekilen filmler ve belgesellere ait orijinal afiş ve set fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturdu.

18 EKİM’E KADAR GEZİLEBİLECEK…
18 Ekim’e kadar gezilebilecek sergide Sanatçı Zaim Güvenç’in oynadığı Düttürü Dünya ve Eğreti Gelin Ladik filmlerinin afişleri de yer aldı. Güvenç afişleri incelerken şunları söyledi: “Bu anlamlı sergi dolayısıyla Ankara Araştırmacısı ve Fotoğraf Sanatçısı Uğur Kavas’a ve tüm emek verenlere çok teşekkür ederim. Sergide Ankara’da çekilen ve rol aldığım Düttürü Dünya ve Eğreti Gelin Ladik filmlerimizin afiş ve fotoğrafları da sergileniyor. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Sergide Düttürü Dünya’da Usta Oyuncu Kemal Sunal’la filmden fotoğrafımızı görünce çok duygulandım. Yine hem yönetmen hem de oyuncu olarak yer aldığım Eğreti Gelin Ladik filmimizin afişini görmek de beni o günlere götürdü. Bu güzxel sergiyi herkesin görmesini diliyorum.”

Sanatçı Zaim Güvenç, Ankara’dan Sahneler sergisinde Fotoğraf Sanatçısı Uğur Kavas’la hatıra fotoğraf çektirdi.

Güvenç ayrıca Fotoğraf Sanatçısı Uğur Kavas’la hatıra fotoğraf çektirdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir