Connect with us

Kültür - Sanat

KİTAPLAR SENİ ASLA YALNIZ BIRAKMAZ…

2021’in eylül ayı yaşanırken şu sıralar dünya birçok sıkıntıyla uğraşmakta. Bu sırada imdadımıza yetişen en yakın arkadaşlarımız kitaplar… Kitap varsa asla yalnız değilsindir. Sonbahar rüzgârları esiyor. Mevsim rüzgârları başımda. Haydi, kitaba ve esintiye ortak olmak vakti.

ZAİM GÜVENÇ 

Zaim Güvenç-Sanatçı

Hayat bizi bir nehrin içindeki çakıl taşları gibi oradan oraya sürükleyedursun! Tüm zorluklar ve güzellikler bizim için. Karda sıcakta hatta salgınlarda…

Öte yandan siz sıcacık bir düş kurun. Düşlerinize yine deminde sıcacık bir çay eşlik etsin. Veya bir fincan Türk kahvesi! Yanına damla sakızlı lokumunuzu eksik etmeyin.

Sıkı durun! Kitap sayfalarında mevsimlerden mevsimlere geçiş için hazır olun!

Bir yaz bahçesinde duru gökyüzünü izlemek, ılık bir bulut eşliğinde öten kuşları dinleyebilmek, tatlı bir esintiyle doğayı izlemek…

Dört mevsimin güzelliğini mevsim sonbahar olmasına rağmen şu anda yaşayabilmek. Bunun keyfini çıkarın.

KİTAP SAYFALARINDA DÖRT MEVSİMİ BİR ANDA YAŞAYABİLMEK…
Kitapların sayfalarında dört mevsimi bir anda yaşayabilmek mümkün. Oysa siz hala virüs veya başka şeyler düşünüyorsanız; yapacak bir şey yok.

Düşler kurmak diyoruz. Okumak! Kitap sayfalarında yaşamı hep yeniden yeniden keşfetmek diyoruz! Hangi mevsimde olduğuna aldırmadan -mevsimden mevsime- kitap sayfaları ile geçebilmeyi düşlemek.

Sonbahar rüzgârları esiyor. Mevsim rüzgârları başımda. Haydi, kitaba ve esintiye ortak olmak vakti.

2021in eylül ayı yaşanırken şu sıralar dünya birçok sıkıntıyla uğraşmakta. Bu sırada imdadımıza yetişen en yakın arkadaşlarımız kitaplar oldu. Kitap varsa asla yalnız değilsindir. O halde birbirinden değerli kitapların sayfalarını beraberce çevirelim.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir