Connect with us

Kültür - Sanat

“HAZ, EĞLENCENİN KAPISINI ARALIYOR”


Söz ve bestesi kendisine ait yeni şarkısı Haz’ın “Covid-19 salgını sürecinde uzak kalınan ve özlenen” eğlencenin kapısını aralayacağını kaydeden Zaim Güvenç, eserin dinleyenlere büyük haz vereceğini söyledi.

 

FARUK BANGİR

Sanatçı Zaim Güvenç yeni şarkısı Haz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hareketli şarkının söz ve bestesinin kendisine ait olduğunu söyleyen Güvenç, “Haz, pandemi günlerinde özlediğimiz eğlencenin kapısını aralayan bir şarkı. Bu eğlence için tek bir bilet almak bir şarkıyla başlayabilir. Haz dinleyenlerine büyük bir haz verecek” dedi.

Zaim Güvenç-Sanatçı

“OYUNCULUKTAN GELMEK BÜYÜK ŞANS”
Hikayesi olan şarkılar ürettiğini ve seslendirdiğini ifade eden Güvenç, şöyle konuştu: “Kalbime dokunmayan şarkıları zaten söyleyemiyorum. Tabi birde oyunculuktan gelmek; şarkı söylemek için büyük bir şans. Çünkü oyuncular duyguları imbikten damıtır gibi her hücresine ayırır ve gözlemler bu durumu. Bu şarkı söylerken çok işe yarayan bir bir durum. İyi şarkıcılık müziğin hakkını vererek, duyguyu karşıya her hücresine kadar geçirebilmek olduğu kadar; bütünde şarkının hikayesini de dinleyicilere en iyi şekilde aktarabilmektir.”

Haz’ın klibinin yaz ruhunu yansıttığını belirten sevilen sanatçı, müzikseverlerin youtube’dan izleyip yorumlarını aktarabileceklerini dile getirdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir