Connect with us

Dünya Gündemi

ISIYA DUYARLI ÜRÜNLER İÇİN YENİ LOJİSTİK ÇÖZÜMÜ…

CEVA Logistics, ısıya duyarlı ürünlerin öne çıktığı sağlık ve eczacılık sektörlerindeki firmalar için geliştirdiği yeni alt markası Forpatients’i 2021’in ikinci çeyreğinde faaliyete başlatacağını duyurdu. Aşı ve ilaç taşımacılığının küresel boyutta artmaya devam ettiği süreçte CEVA; bazı Covid-19 aşıları dahil -2 ila -8 derece arasında taşınması gereken ürünlere odaklanıyor.

 

Global sağlık ve eczacılık piyasalarında hâlihazırda beş yüzden fazla sağlık ve canlı bilimi şirketine hizmet veren CEVA, sağlık alanında dünya genelinde 50’den fazla kontrat lojistiği operasyonunu ve en büyük 30 tıbbi cihaz tedarik zincirinden 20’sini yönetiyor.

CEVA Logistics, 160’ı aşkın ülkedeki 1000’den fazla tesisinde görevli 78 bin çalışanıyla
hem Kontrat Lojistiği hem de Navlun Yönetimi alanlarında geniş bir hizmet yelpazesine sahip.

Niels Van Namen- CEVA Başkan Yardımcısı

FORPATIENTS KAPSAM SAHASI
CEVA Logistics’in “sağlık alanında sunduğu global hizmetleri çatısı altında merkezileştirdiği ve ısıya duyarlı ürünler için geliştirdiği” Forpatients adlı yeni sağlık lojistiği çözümü; “eczacılık ve biyo-eczacılık, tıbbi cihazlar, tüketici sağlığı, hastane ve evde bakım ve de tanı & laboratuvar hizmetleri” iş sahalarını kapsıyor.

Global Sağlık Sektöründen Sorumlu CEVA Başkan Yardımcısı Niels Van Namen, müşterilerinin “dünyanın her yerindeki hastalar için hayati değer taşıyan aşıları, tıbbi cihazları, ilaçları ve diğer destek ürünlerini” tedarik ettiğinin altını çizdi.

“DİYABETLİLER İNSÜLİN GÜVENLİĞİNDEN ENDİŞE ETMEMELİ”
“ Örneğin diyabet hastaları, insülin tedarik zinciri güvenirliliğinden endişe etmemeli.” diyen Namen; CEVA’nın “ısıya duyarlı ürün çözümleri yelpazesini genişlettiğini”, “karşı karşıya kalınan tüm zorluklarda hasta ihtiyaçlarının teminini garanti ettiğini” ve “her sevkiyatta bir hastaya ulaşıldığı bilincinde olduğunu” söyledi.

Mathieu Friedberg- CEVA Logistics CEO’su

“İLERİ TEKNOLOJİ VE EVDE HASTA BAKIM HİZMETLERİ BÜTÜNLEŞTİ”
CEVA Logistics CEO’su Mathieu Friedberg ise “günlük hayatı etkilemeye devam eden Covid-19 salgını sebebiyle global sağlık piyasasında 2020 yılında büyük değişimler meydana geldiğine” dikkat çekti. Yeni sürecin ileri teknoloji ile evde hasta bakım hizmetlerini bütünleştirdiğini belirten Friedberg, şunları dile getirdi: “Şartlara hızlıca uyum sağlayabilen bir lojistik hizmet sağlayıcısı olarak CEVA, müşterileri ve dolaylı olarak hastalar için yeni sağlık lojistiği çözümleri sunmaya devam ediyor. Bugün hayata geçen Forpatients alt markamız, hastalara daha iyi hizmet vermek için esnek ve güvenilir bir tedarik zinciri sunma kararlılığımızın bir göstergesi.”

2021 SONUNA KADAR 40’TAN FAZLA HAVA NAVLUNU İSTASYONU
CEVA Logistics’in yeni çözümü, dünya genelinde sıcaklık kontrollü tesislere yatırım yapılmasını gerektiriyor. Taşımacılık ve lojistikte dünyanın lider şirketlerinden CMA CGM Grubun desteğini arkasına alan CEVA, 2021 yılı sonuna kadar 40’tan fazla hava navlunu istasyonundan oluşan bir network işletmeyi taahhüt ediyor. Bu istasyonların bazıları, kontrat lojistiği desteği gibi başka hizmetler de verecek.

-2 İLE -8 DERECE ARASINDA TAŞINMASI GEREKEN ÜRÜNLER
Aşı ve ilaç taşımacılığının küresel boyutta artmaya devam ettiği süreçte CEVA; bazı Covid-19 aşıları dahil -2 ila -8 derece arasında taşınması gereken ürünlere odaklanıyor. Firma daha düşük sıcaklıklarda saklanması gereken ürünlere dönük kapasitesi olduğunu kaydediyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir