Connect with us

Eğitim

TÜRKİYE’DE BİR İLK: KOBİ’LER İÇİN CEO OKULU…

KOBİ’lerdeki orta ve üst düzey yöneticilerin “yönetim ve iş geliştirme, insan kaynakları, finansal stratejiler, pazarlama ve satış, üretim ve dijitalleşme” alanlarında donanım kazanmaları amacıyla geliştirilen 75 saat süreli çevrimiçi CEO Sertifika Programı, 17 Şubat 2023 tarihinde başlıyor.

 

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından yaklaşık 3.5 milyon KOBİ’nin “daha donanımlı ve hedefleri yakalamaya odaklanan yönetici” ihtiyacının karşılanabilmesi için e-devlet onaylı “CEO Sertifika Programı” hayata geçirildi. 75 saat sürecek ve yeni nesil içerik platformu https://accessland.live adresinde çevrimiçi gerçekleşecek eğitim, 17 Şubat 2023 tarihinde başlayacak.

Prof. Dr. Murat Kasımoğlu

PROGRAMDAN BEKLENTİLER…
Programla şirketlerin orta ve üst düzey yöneticilerinin “yönetim ve iş geliştirme, insan kaynakları, finansal stratejiler, pazarlama ve satış, üretim ve dijitalleşme” alanlarında geliştirilmesi amaçlanıyor.

Program koordinatörü Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, “KOBİ’lerdeki yöneticiler için geliştirilen bu eğitim programının; yönetim, finans, satış ve büyüme süreçlerine önemli katkılar sağlayacağını” belirtti.

Nihal Temur Ocak- Accessland CEO’su 

KİMLER KATILABİLİYOR?
Söz konusu CEO programının Türkiye’de bir ilk olduğuna işaret eden Accessland CEO’su Nihal Temur Ocak ise şu bilgileri aktardı: “Eğitim ve iş geliştirme, insan kaynakları, finansal stratejiler, pazarlama ve satış, üretim ve dijitalleşme sertifika programının ana konu başlıkları. Eğitimlere CEO’lar, genel müdürler, genel müdür yardımcıları, KOBİ’lerin hissedarları, veliahtları, üst düzey yöneticileri ve üst düzey yönetici adayları katılabilirler.”

 

 

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir