Connect with us

Kültür - Sanat

“HAZ ÇOK SEVİLDİ, DEVAMI GELECEK”

Sanatçı Zaim Güvenç, Haz isimli yeni şarkısı için çok güzel geri dönüşler aldığını belirterek tüm müzikseverlere teşekkür etti. “Bir Oyuncu Şarkı Söylüyor” projesi kapsamında Anadolu’daki birçok şehirde konserler veren Güvenç, özellikle Yeşilçam şarkılarının büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

FARUK BANGİR

Söz ve bestesi kendisine ait Haz isimli yeni şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan Zaim Güvenç, “Şarkımızın klibi de bana göre muhteşem oldu. Klibimizi izleyenler çok beğendiklerini söylüyorlar. Şarkılarımızın devamı gelecek. Sanat yolculuğumda bana destek olan herkese sevgilerimi sunuyor, seyircilerimle kurduğum birlikteliğin nice yıllar sürmesini diliyorum” dedi.

Sanatçı Zaim Güvenç: “Klibimizi izleyenler çok beğendiklerini söylüyorlar. Şarkılarımızın devamı gelecek.”

“SONUÇTAN ÇOK MUTLUYUM”
“Bir Oyuncu Şarkı Söylüyor” projesi kapsamında Anadolu’daki birçok şehirde konserler veren Güvenç, özellikle Yeşilçam şarkılarının büyük ilgi gördüğünü belirtip şunları ifade etti: “Benim seyircilerimle ilk kontağım oynadığım sinema filmleri ile oldu. Özellikle Rahmetli Kemal Sunal’la birlikte rol aldığımız Düttürü Dünya filminin seyircimin gönlünde yeri başka. Benim sanat yaşamıma merhaba dediğim ilk filmim olan Düttürü Dünya benim için de daima bambaşka yerde. Anadolu seyircisi bana sen bize Kemal Sunal’ın emanetisin dedi. Bu tabir benim de çok hoşuma gitti. Bizim kültürümüzde emanete ihanet olmaz ve insanlarımız emanete gözü gibi bakar. Seyircime ne kadar teşekkür etsem azdır. Sinema ve tiyatroda başlayan birlikteliğimiz şimdi müzikle sürüyor. Gönlü Bana Düşmedi’nin ardından şimdi de Haz isimli şarkımla sevenlerime ulaştım. Çok güzel geri dönüşler alıyorum. Sonuçtan çok mutluyum.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir