Connect with us

Finans & Ekonomi

MESS ÜYELERİNE ÖZEL ÖN ÖDEMELİ KART…

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) yeni nesil avantaj programı MESST Kart’ı üyelerine sundu. Türkiye’de kredi kartı veya banka kartı tanımlama fonksiyonu eklenen ilk ön ödemeli kart özelliğini taşıyan MESS Kart’tan; MESS üyesi 250’yi aşkın iş yerindeki 200 binden fazla çalışan, bu kart sayesinde pek çok farklı kategorideki indirim ve nakit iade fırsatlarından yararlanabilecek.

MESST Kart’la eşleştirilen kredi kartı veya banka kartı bilgileri, Mastercard altyapısı ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası mevzuatlarına tam uyumla uluslararası geçerliliğe sahip kart koruma güvencesiyle korunuyor.
Kullanıcılar MESST Kart işlemlerini; Apple, Google ve Huawei uygulama mağazalarından indirilem mobil uygulama üzerinden yapabiliyorlar.

Özgür Burak Akkol-MESS Yönetim Kurulu Başkanı

Özgür Burak Akkol-MESS Yönetim Kurulu Başkanı

“KATMA DEĞER YARATACAK BİR PROJE”
MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, üye firma çalışanları için “katma değer” sağlayacak bir projeye imza attıklarını söyledi: “MESST Kart, üyelerimizin işyerlerinde çalışan arkadaşlarımız için daha fazla katma değer yaratacak bir proje. Kart, MESS üyesi işyeri çalışanlarının günlük hayatına dokunacak ve aile bütçelerine katkı sağlayacak. Kullanıcılar ister mağazalarda ister online alışveriş platformlarında anlaşmalı markaya özel indirimler ve nakit iade fırsatlarından faydalanabiliyor. MESST Kart’la yapılan işlem hacminin ve dolayısıyla çalışanlarımıza faydasının aynı oranda artmasını hedefliyoruz.”

ÇALIŞANLARA BİRÇOK HİZMET SUNUYOR
MESS Türk sanayisinin lider şirketlerinden oluşan 250’yi aşkın üye işyerindeki 200 binden fazla çalışanı için yeni hizmetler sunmak için faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda; Türkiye’nin en büyük özel sağlık sigortası poliçesi “MESS Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” üye işyerlerindeki çalışanların tedavi ve ameliyat masraflarını karşılamalarını sağlıyor. Firma ayrıca “MESS Yarınım” programıyla üye işyerlerindeki çalışma arkadaşlarının meslek lisesinde okuyan 25 bin çocuğuna burs desteği de sağladı.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir