Connect with us

Kültür - Sanat

24. KUŞADASI ALTIN GÜVERCİN BESTE YARIŞMASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

Aydın Büyük Şehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğiyle bu yıl 24. kez düzenlenecek Altın Güvercin Beste Yarışması için geri sayım başladı. 6-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleşecek yarışmada müzik severler bir hafta boyunca çeşitli etkinlik ve konserlerle müzik zevkine doyacak.

Altın Güvercin Beste Yarışması’nda birinci seçilen besteye Altın Güvercin ve 100.000 TL para ödülü, ikinci besteye Gümüş Güvercin ve 50.000 TL para ödülü, üçüncü besteye ise Bronz Güvercin ve 25.000 TL para ödülü verilecek.

Ön jüri değerlendirmesi sonucu belirlenen 10 beste büyük final öncesinde ilk üçe girmek için kıyasıya yarışacak.

Ön jüri değerlendirmesi sonucu belirlenen 10 beste büyük final öncesinde ilk üçe girmek için kıyasıya yarışacak.

İLK ÜÇE GİRMEK İÇİN YARIŞACAKLAR
397 başvurunun arasından finale; Yıllardan Sonra bestesiyle Selver Şebgün Tansel, Ölsek de Bitmez bestesiyle Gökçe Özgül, Bir Yolu Olsa bestesiyle Merve Öner Demirci, Disonans bestesiyle Serkan Çinioğlu ve Sırma Munyar, Hüma bestesiyle Mesut Kuntan, Sevgilim bestesiyle Suat Suna, Yaş Günüm Benim Bugün bestesiyle Erdinç Tunç, Depresyon bestesiyle Engin Özer, Yaşamak Dediğin bestesiyle Metehan Öztürk, ve Gecenin Ayakları bestesiyle Nilüfer Sezer kaldı. Ön jüri değerlendirmesi sonucu belirlenen 10 beste büyük final öncesinde ilk üçe girmek için kıyasıya yarışacak.

FİNAL 12 EYLÜL’DE
Müzik Yarışması’nın finali 12 Eylül 2021’de Kuşadası Avm Altın Güvercin Amfi Tiyatrosu’nda yapılacak. Yarışma hakkında tüm detaylar www.altinguvercin.com.tr adresinde.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir