Connect with us

Teknoloji

CEPTEN FİŞ YAZDIRAN POS…

Avrupa’nın öncü POS yazıcı üreticilerinden Epson, işlevsellik ve bağlantı özelliklerinin yanı sıra kullanıcıya alan kazanandırması planlanan kompakt mPOS cihazları ailesinin yeni üyesi OmniLink TM-m30II-SL’i tanıttı.

Epson’un son ürünü OmniLink TM-m30II-SL, küçük alanlarda dahi hızlı ve kolay kurulum sağlıyor. Özellikle hizmet sektörüne fayda sağlayacak yüksek baskı hızı ve kolay bağlantı özelliklerini bir arada sunan modelle cepten ve tabletten fiş yazdırılabiliyor.

USB ARACILIĞIYLA VERİ İLETİMİ
Yerleşik tablet alanlı sahip cihaz, termal makbuz yazıcıya sahip. USB aracılığıyla dört adede kadar POS çevre birimi aygıtını barındıracak şekilde tasarlanan yazıcı, bir tableti şarj ederken, verileri de tek bir USB kablosuyla iletebiliyor.

AĞUSTOS’TA TÜRKİYE’DE
Ürün USB-Ağ-Tethering 2 özelliğine sahip olduğu için kablosuz bağlantı sorunları yaşayan yerlere çözüm getiriyor. Ayrıca, Server Direct Print üzerinden online siparişi ve OmniLink Merchant Services aracılığıyla bulut uygulamalarını da destekliyor. 150 km yazıcı kafası ömrü 3 ve 2,2 milyon kesimlik otomatik kesici ömrüyle sunulan modelin, Ağustos ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir