Connect with us

Kültür - Sanat

ORİGAMİ İLE KİTAP AYRACINIZI TASARLAYIN…

Suna ve İnan Kıraç Vakfı İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Pera Müzesi Öğrenme Programları iş birliğiyle 57. Kütüphane Haftası’nı online sergi turu ve atölye çalışması ile kutluyor. Kütüphane Haftası kapsamında “Origami ile 3 Boyutlu Kitap Ayracı” atölyesi 31 Mart’ta düzenlenecek.

30 Mart 2021-3 Nisan 2021 Kütüphane Haftası boyunca tüm kitapseverler Artshop’ta seçili yayınlarda %20 indirim olanağından faydalanabilecek.

3 BOYUTLU KİTAP AYRACI ETKİNLİĞİ 31 MART’TA
Bu yıl “Salgın Sürecinde Kütüphanecilik” temasıyla düzenlenen Kütüphane Haftası özel etkinliği; yetişkinlere yönelik hazırlanan “Origami ile 3 Boyutlu Kitap Ayracı” atölyesi 31 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Osmanlı el yazmalarının hikayesi anlatılacak

Osmanlı el yazmalarının hikayesi anlatılacak

ETKİNLİKTEN ÖNCE OSMANLI EL YAZMALARININ HİKAYESİ ANLATILACAK
Katılımcılar etkinlikte önce, Enstitü’nün düzenlediği, Osmanlı döneminden bugüne ulaşan el yazmalarının hikayesini anlatan “Hafıza-i Beşer: Osmanlı Yazmalarından Hikayeler” sergisini gezecekler. Bu geziye serginin küratörü Mehmet Kentel rehberlik edecek.

KÜTÜPHANE ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ
Online sergi turu ve atölye 18 yaş ve üzeri herkesin katılımına açık olacak. Kütüphane Haftası kapsamında 30 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında tüm kütüphane çalışanları Pera Müzesi’ni ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

Detaylı bilgi için: [email protected]

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir