Connect with us

Kültür - Sanat

İLBER ORTAYLI, MUTLULUĞUN SIRRINI AÇIKLADI…

Youtube’da yayınlanan “Bi’ Sorum Var!” programında çocukların en çok merak ettikleri konulara dair sorularını cevaplayan Prof. Dr. İlber Ortaylı, ilk yayında mutluluğun sırrını açıkladı. İki haftada 543 bin kişinin izlediği video, “Youtube’a en hızlı giriş yapan içerik” oldu.  

Türkiye’nin dünya çapında tanınan tarihçilerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Bi’Sorum Var” programıyla Youtube’a merhaba dedi. “Tuhaf” markasının Nurhak Kaya imzası taşıyan ilk dijital projesi “Bi’Sorum Var!”, Zorlu PSM ev sahipliğinde, caz kulübü touché’de Covid-19 önlemlerine uyularak gerçekleştiriliyor. Programa katılan çocuklar merak ettikleri konulara ilişkin soruları Ortaylı’ya yöneltiyor.

MUTLU OLMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?
Yayınlanan ilk bölümde Ortaylı, 9 yaşındaki konuğunun, “Mutlu olmak için ne yapmalıyım?” sorusuna “Hayatta en önemli şey dostlarındır, dostlarını kırmayacaksın, o da nasıl olur, fedakarlık yapacaksın dostların için…” cevabını verdi. “Yaşlandıkça bir bardak suyu bile sağlıklı içebilmenin değerini anlıyorum” diyen Ortaylı, “küçük şeylerden mutlu olmanın” önemini anlattı. Sosyal medyada ilgi çeken video https://www.youtube.com/watch?v=UPYumWVTEIE hesabında.

YOUTUBE’A EN HIZLI GİRİŞ YAPAN İÇERİK
Ortaylı ve minik misafirlerini soru-cevap formatında buluşturan programın ilk videosu, iki haftada 543 bin kişi tarafından izlenerek “Youtube’a en hızlı giriş yapan içerik” unvanını da kazandı. “İlber Ortaylı ile Bi Sorum Var!” her Cuma 17.00’de, youtube.com/tuhaf kanalında yayınlanacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir