Connect with us

Araştırma ve Raporlar

EVDEN ÇALIŞMA SİSTEMİYLE REKOR TASARRUF…

Global Workplace Analytics’in araştırmasında evden çalışan sayısının 2005 yılından bu yana yüzde 173 arttığı ortaya konuldu. Bu çalışma sistemiyle şirketlerin yılda 11 bin dolara kadar tasarruf edebileceği öngörülüyor.

Covid-19 salgını sürecinde işletmelerin büyük bir kısmı mecburen evden çalışma uygulamasına geçti. Bazıları bu sistemi kalıcılaştırmayı düşünüyor. İlk adımı atan şirketlerden Twitter, geçtiğimiz aylarda çalışanlarına süresiz evden çalışma hakkı tanıdığını açıkladı. Google ve Facebook ise Haziran 2021’den önce ofise dönmeyeceğini duyurdu. Hesaplamalara göre evden çalışma modeli sürekli uygulanırsa şirketler yılda 11 bin dolara yakın tasarruf edecek.

Harun Taşçı – Vedubox Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

EVDEN ÇALIŞMA MODELİNİ DESTEKLEYEN YAZILIM
“Online eğitim ve iletişim platformu” Vedubox’ın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Harun Taşcı, uzaktan çalışma ve eğitim ihtiyaçlarına yönelik kolay ve hızlı çözüm yolu sunduklarını söyledi: “Covid-19 salgını sonrası artan evden çalışma ve online eğitim modellerini destekleyen özelliğe sahip Vedubox, içerikleri kişiselleştirilebilme ve katılımcılar ile hızlı bir şekilde paylaşabilme seçenekleri sayesinde şirketlere, eğitim kurumlarına ve bireysel kullanıcılara iş sürekliliği sunuyor. Vedubox’ın kurulum gerektirmeyen hazır alt yapısı sayesinde zamandan tasarruf ederek toplantı yapılabilir, gelişmiş raporlama ve analiz özelliği sayesinde eğitimler ya da toplantılar hakkında detaylı istatistikler edinebilir.”

YÜZDE 100 BULUT TEKNOLOJİLİ ÖLÇEKLENEBİLİR ALTYAPI
Taşçı; “yüzde 100 bulut teknolojili ölçeklenebilir altyapısı” ve “uygun maliyet seçenekleriyle” ön plana çıkan yerli yazılım Vedubox’ın yurt dışında yüzlerce kurumsal müşterisi olduğunu ve yurt içinde de 300 bini aşkın son kullanıcıya hizmet verdiğini ifade etti.

İSTENDİĞİNDE KAPASİTESİ ARTIRILABİLEN DEPOLAMA ALANI
Video konferans, canlı ders, webinar gibi toplantı ve eğitim seçenekleri bulunan ve “kapsamlı ve entegre sistemiyle” diğer online eğitim ve iletişim platformlardan ayrışan Vedubox’un avantajlarından biri de “istenildiğinde kapasitesi artırılabilen yüksek depolama alanlarına sahip olması”.

HACETTEPE TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLDİ
Uzaktan eğitime yönelik entegre LMS (Learning Management System) yazılımı Vedubox; Hacettepe Teknokent’teki Ar-Ge ofisinde e-eğitim konularında yazılım geliştiren ve müşterilerine “video ve dijital içerik geliştirme hizmetleri” sağlayan EtgiGrup tarafından üretildi.

UZAKTAN YÖNETİM, BİZE NE KADAR YAKIN?

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir