Connect with us

Araştırma ve Raporlar

DİJİTAL DÜNYADA EKONOMİ VE İŞ AHLAKI…

5’inci Türkiye İş Ahlakı Zirvesi, “Dijital Dünyada Ekonomi ve İş Ahlakı” temasıyla 7 Kasım’da online gerçekleşecek. Zirveyle “iş ahlakının kurum ve kuruluşların gündemine taşınması” ve “konuya ilişkin duyarlılığın artırılması” amaçlanıyor.

“Dijital Platformlar, E-Ticaret, Dijital Ekonominin Hukuku ve Veri Mahremiyeti” konu başlıklarının iş ahlakı çerçevesinde ele alınacağı zirve, Türkiye’nin önde gelen kamu ve özel sektör yöneticileri ile akademisyenleri bir araya getirecek. Türkiye İktisadi girişim ve İş Ahlakı Derneği’nce (İGİAD) düzenlenen iş ahlakı zirvesinin ilki 15 Ekim 2016 tarihinde yapılmıştı.

İŞ DÜNYASI ZİRVEDE BULUŞUYOR
Oturumların moderatörlüğünü Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. B. Zafer Erdoğan ve İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Çamdereli’nin üstleneceği zirvede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Meclis Başkanı Ozan Acar, Bilgi Ekonomisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Bilgi Sistemleri A.Ş. CEO’su Bekir Sami Nalbantoğlu, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Elektronik Ticaret İşletmeciler Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir konuşacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir