Connect with us

Sağlık

SAĞLIK TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI “AMBULANS UÇAKLAR”

Sağlık turizminde Türkiye en çok tercih edilen ülkelerin başında yer alıyor. Havacılık alanında faaliyet gösteren firmalardan Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı M.Fatih Pakır, son yıllarda özel jet ve ambulans uçak kiralama sayısında yaşanan artışa dikkat çekerek birçok ülkenin kiralamada Türkiye’yi tercih ettiğini dile getirdi.

Ambulans uçaklarda hastanede bulunan tüm ekipmanların eksiksiz kullanılabildiğini belirten Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı M.Fatih Pakır, “Ekipmanların yanı sıra herhangi bir acil durumda uçağın hemen kalkabileceği şekilde bir doktor ve bir hemşire de muhakkak bulunuyor. Bu anlamda, tedavi için seyahat edecek hastaları yurt dışından Türkiye’ye, Türkiye’den de yurt dışına özel uçaklarımızla gönderebiliyoruz.” dedi.

M.Fatih Pakır-Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı

M.Fatih Pakır-Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı

“SAĞLIK SEKTÖRÜNE DESTEK OLUYORUZ”
Başta Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden birçok kişinin sağlık hizmeti için Türkiye’ye geldiğinin altını çizen Pakır, maddi durumu yeterli olmayan kişilerin de kullanımına açık ambulans uçak hizmetiyle sağlık sektörüne destek olduklarını vurguladı.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir