Connect with us

Kültür - Sanat

ZORLU PSM 9. SEZON PRÖMİYERİNE ÖZEL ÜÇ ETKİNLİK…

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) bu yıl 17 Eylül 2021’de #dünyandeğişsin sloganıyla 9. sezon prömiyerine hazırlanıyor. Zorlu PSM’deki tüm etkinlikler Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak gerçekleşecek.

Sezon boyunca dünyaca ünlü birçok sanatçıya ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu PSM’nin 9.sezon prömiyeri kapsamında; İspanyol şarkıcı Buika, İspanyol çağdaş dans topluluklarından Compañía Nacional de Danza de España, tenor Rolando Villazón ve soprano Fatma Said sahne alacak.

BUİKA 17 EYLÜL’DE
Reggae, Ragga, Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel’i harmanladığı tarzıyla dikkatleri çeken Buika, uzun bir aradan sonra 17 Eylül 2021’de Türk hayranlarıyla buluşacak.

ZORLU PSM’DE İSPANYOL ESİNTİSİ
İspanya’nın çağdaş dans topluklarından Compañía Nacional de Danza de España’nın Johan Inger imzalı, Benois de la Danse ödüllü Carmen dans gösterisi 24-25 Eylül 2021 tarihlerinde ilk kez Türkiye’de Zorlu PSM’de sahneye çıkacak. Dünyaca ünlü koreograf Johan Inger’in genç bir izleyicinin gözünden dünyanın en popüler operası Carmen’i kendine özgü bakış açısıyla yorumladığı gösteri, izleyenleri İspanyol rüzgarının etkisi altına alacak.

KLASİK MÜZİK ZİYAFETİ
Modern çağın önemli tenorlarından Rolando Villazón ve müzisyen kimliğinin yanı sıra Mısır’ın kültür elçisi olarak da tanınan soprano Fatma Said, unutulmayacak bir klasik müzik ziyafetiyle ilk kez Türkiye’de 9. Sezon prömiyeri kapsamında 30 Eylül 2021’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyiciyle bir araya gelecek.

Etkinliklerin biletleri için: passo.com.tr

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir