Connect with us

Eğitim

İSTANBUL ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ BURS BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Suna ve İnan Kıraç Vakfı, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü bünyesindeki Bizans, Osmanlı, Atatürk ve Cumhuriyet araştırmaları bölümlerine ve “İstanbul ve Müzik” Araştırma Programı’yla (İMAP) ilgili çalışmalar yürüten araştırmacılara burs sağlamaya devam ediyor. 2021-2022 dönemi bursları için son başvuru tarihi 5 Temmuz 2021.

Suna ve İnan Kıraç Vakfı; İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nde 2021–2022 döneminde gerçekleşecek araştırmalara burs sağlamak için “Doktora Sonrası Araştırma ve Yazma”, “Doktora Adayları için Araştırma ve Yazma”, “Seyahat” ve “Akademik Etkinlik” kategorilerinde başvuru kabul edecek.

ÖĞRENCİDEN ARAŞTIRMACILARA KADAR GENİŞ YELPAZEDE BURS İMKANI
Doktora Sonrası Araştırma ve Yazma Bursu, doktorasını en fazla beş sene önce tamamlamış 1 araştırmacının çalışmalarına 40 bin TL, Doktora Adayları için Araştırma ve Yazma Bursu, 1 doktora adayının doktora tezi için gereken saha veya arşiv çalışmalarına dair 30 bin TL finansman sağlayacak. Arşiv veya saha çalışmasını desteklemek amacıyla verilen Seyahat Bursları ve yurt dışındaki konferans, sempozyum, atölye çalışmalarında tebliğ sunmak ya da panel düzenlemek için verilen Akademik Etkinlik Burslarıyla ise, her iki kategoriden 5 araştırmacıya 5 bin TL verilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://www.iae.org.tr/

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir