Connect with us

Spor

WORLD SNOOKER TOUR 4 YIL TÜRKİYE’DE DÜZENLENECEK

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Dünya Snooker Turu’nu (World Snooker Tour) 4 yıllığına Türkiye’ye getirdiklerini açıkladı.

Organizasyonun bir etabının Türkiye’de yapılması için World Snooker Tour (WST) Direktörü Jason Ferguson’la anlaştıklarını belirten Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, WST’nin 2025 yılına kadar her yıl aynı aylarda Antalya’da düzenleneceğini söyledi.

 Ersan Ercan-Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı

Ersan Ercan-Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı

“TURİZME KATKI SAĞLAYACAK”
WST organizasyonu sayesinde Türkiye’nin tanıtımına ve turizme katkı sağlayacaklarını ifade eden Ercan, konuya ilişkin şu bilgileri verdi: “WST, bu sporu etkinlik düzenlediği her ülkenin kültürel ve sosyal özelliklerine kendi kurum karakterini de entegre ederek hem ev sahibi ülkeye, hem de dünyanın dört bir tarafındaki izleyiciye hitap edecek şekilde sunmaktadır. Bu nedenle, dünya çapında 120 ülkede canlı yayınlanan ve tüm sezon boyunca 500 milyondan fazla ekrandan 1,6 milyar izleyiciye ulaşan bu büyük organizasyon, sporumuzun olduğu kadar ülkemizin tanıtımına ve turizmine büyük katkılar sağlayacaktır.”

“TÜRK SPORSEVERLER BİLARDOYU YAKINDAN TANIYACAK”
Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Judd Trump, John Higgins, Mark Williams gibi dünya yıldızlarını misafir edeceklerini hatırlatan Ercan: “Bu büyük heyecanı Türk bilardo severlere canlı izlettireceğimiz için çok mutluyuz. Bunun yanında; sakin, rehabilite edici, holiganlıktan uzak, zerafet ve akıl oyunları üzerinde kurgulanmış bilardoyu Türk sporseverlere yakından tanıtma imkanı bulmamız heyecanımızı bir kat daha artırıyor.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir