Connect with us

Spor

ÜLKER, MİLLİ FUTBOL TAKIMLARINA SPONSOR OLDU…

Şimdiye kadar birçok farklı spor branşını destekleyen Ülker, Türkiye Futbol Federasyonu’yla (TFF) imzaladığı 5 yıllık anlaşmayla; Erkek Milli Takımların resmi, Kadın Milli Takımlarının da ana sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Tesisleri’nde düzenlenen sponsorluk anlaşması imza törenine; TFF Başkanı Nihat Özdemir, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, TFF Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üyesi Alkın Kalkavan, Ülker CEO’su Mete Buyurgan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kırağası’nın yanı sıra diğer TFF ve Ülker yetkilileri katıldı.

Törendeki konuşmalarda şunlar dile getirildi: 

Nihat Özdemir- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı

“ÜLKER’İN SPORA VERDİĞİ ÖNEM TÜRK FUTBOLUNDA ÇITAYI YÜKSELTTİ”
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir: “9 yıl süren ortaklığımız bu anlaşmayla devam edecek. Ülker’in sporun yaygınlaşması için yaptığı katkılar ölçülemeyecek kadar değerli. Çünkü sponsorluğun yanında sosyal projelerle sorumluluklar üstlenmek çok önemli. Bu kapsamda Federasyonumuz Ülker’le geçmişte çocukları spor yapmaya teşvik etmek için bir çok sportif sosyal projeleri hayata geçirdi ve önemli geri dönüşler aldı. Sadece Futbol Köyü projesiyle 200’e yakın genç ismi milli takımlara ve profesyonel takımlara kazandırdık. Ülker’in sporu seven nesiller yetişmesine verdiği önem, daima Türk futbolunda çıtayı yükseltti. EURO 2020 öncesinde bizlere güç verecek bu anlaşma itici güç olacak ve inşallah Millilerimiz elde edeceği yeni zaferlerle, bizlere bu değerli katkıları yapan Ülker’in ‘mutlu et mutlu ol’ sloganına destek olacak. Ülker’le birlikte tüm sponsorlarımız ve halkımızın desteğiyle önümüzdeki günlerde Ay-Yıldızlılarımız tarihi başarılarla bizleri bir kez daha gururlandıracaktır.”

 Ali Ülker-Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Ali Ülker-Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı

“TOPLUMUN MUTLULUĞUNA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker: “Yıldız Holding ve Ülker olarak, uzun yıllardır Türk sporunu destekliyoruz. İstihdam, üretim ve ihracatımızla ülkemizin ekonomisine değer katma çabalarımızın temelinde müreffeh bir toplum hedefine katkı sağlama düşüncesi yer alıyor. Mutlu et mutlu ol felsefesiyle bu hedefe yürürken; ülkemizde spora ve kültür-sanat faaliyetlerine destek vererek aynı zamanda toplumumuzun mutluluğuna katkıda bulunmayı da arzu ediyoruz. Tıpkı Milli Takımımızın futboluyla yaptığı gibi, ürünlerimizle ülkemizi dünyanın dört bir yanında temsil ediyoruz. TFF’yle bu anlaşma kapsamında Erkek Milli Takımlar resmi sponsorluğunun yanı sıra Kadın Milli Takımlar ve Milli Takımlarımızın da ana sponsorluğunu üstlenerek desteğimizi daha da büyütüyoruz.”

Mete Buyurgan-Ülker CEO’su

Mete Buyurgan-Ülker CEO’su

“BİR KİŞİDEN DİĞERİNE GEÇECEK EN DEĞERLİ ŞEY ‘MUTLULUK’ DÜŞÜNCESİYLE HAREKET ETTİK”
Ülker CEO’su Mete Buyurgan: “Türkiye’deki fabrikalarımızda üretilen ürünlerimiz dünyanın dört bir yanında ‘Made in Türkiye’ etiketiyle tüketiciyle buluşuyor. Bu başarımızı, tüm dünyadaki marka bilinirliğimizin yanı sıra; Ar-Ge’ye, inovasyona, dijitalleşmeye, sürdürülebilirlik projelerine yaptığımız yatırımlara ve ihracat potansiyelimize borçluyuz. Ülker’in bu başarısında tüketicisiyle kurduğu güçlü, samimi ve güvene dayalı ilişkinin rolü var. Çünkü üretirken, bir kişiden diğerine geçebilecek en değerli şeyin mutluluk olduğuna inanıyoruz. İşte bu düşünceden hareketle aldığı birbirinden başarılı sonuçlarla, bu ülkenin ortak mutluluğuna vesile olan Milli Futbol Takımlarımızla Ülker’i bir kez daha yan yana görmek bizlere mutluluk veriyor. E-spor da özellikle gençler arasında giderek popülerleşen branşlardan. Gençlerle daha önce çeşitli vesilelerle desteklediğimiz e-spor platformunda, eMilli Takımlar aracılığıyla bir kez daha bir araya geleceğimiz için mutluyuz.”

Alkın Kalkavan-TFF Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üyesi

Alkın Kalkavan-TFF Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üyesi

“EURO2020’DEN ÖNCE ÖNEMLİ BİR ANLAŞMA İMZALADIK”
TFF Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üyesi Alkın Kalkavan: “Yeni sponsorumuz Ülker, aslında Milli Takımlarımıza aşina ve geçmişte beraber bir çok projeye imza attığımız bir marka. Ülkemizde büyüyen her çocuğun Ülker’le ilgili yüzünü gülümseten bir hatırası vardır. Salgının etkilerinin sürdüğü böylesine zor bir dönemde, Euro2020 başlamadan hemen önce; önemli bir anlaşma imzalamaktan dolayı mutluyuz. Covid-19 başladığından beri, Ülker anlaşmasıyla beraber toplam 11 adet yeni markayla; Milli Takımlarımıza özel ticari ortaklık anlaşması imzaladık. Aynı zamanda sözleşmesi sona eren iki ortağımızla da, anlaşmalarımızı yeniledik. Bu dönemde, sponsorluk yapımız da çeşitlendirdik ve bizimle ortaklık yapmak isteyen markalara özel fayda paketleri geliştirdik. UEFA’nın raporlarına göre de bu dönemde sponsorluk piramidini korumakla kalmayıp, Erkek A Milli Takımlarının sponsorluk portföyüne 7 adet marka ekleyen tek federasyon olduğumuzu da gururla paylaşmak isteriz.”

Şenol Güneş-A Milli Takım Teknik Direktörü

Şenol Güneş-A Milli Takım Teknik Direktörü

“TÜRK MİLLİ TAKIMI BÜYÜK BİR AİLE”
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: “Yapmış olduğumuz iş bize bir sorumluluk yüklüyor. Bu tarz destekleri gördüğümüzde de hem ciddiyetimiz hem de sorumluluğumuz artıyor. Bizim çocuklarla birlikte tüm insanlarımızla bütünleşerek büyük bir aile olduk. Dev markaların da aramıza katılmasıyla bu aileyi her geçen gün daha da genişletiyoruz. Arkamızdaki desteğin ve bizden beklentilerin farkındayız. Bunlara en iyi şekilde karşılık verebilmek için de hep çalıştık, daha da çok çalışacağız. Hedeflerimiz, hayallerimiz var. Marka değerimizi büyüttükçe, yeni ve güçlü sponsorların aramıza katıldığını görmek bize mutluluk veriyor.”

Necla Güngör Kırağası-Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü

Necla Güngör Kırağası-Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü

“KADIN MİLLİ TAKIMLARIMIZIN GELECEKTE BÜYÜK TURNUVLARDA YER ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”
Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kırağası: “Ülker’le yaptığımız bu anlaşma bizim için son derece anlamlı. Geçmişte futbolun tabanda yaygınlaşması için gerçekleştirilen projelerde birlikte çalıştığımız Ülker, şimdi Milli Takımların yanında. Daha önce Ülker’le birlikte hayata geçirdiğimiz futbol köyleri projesinde yer alan kızlarımız bugün artık Milli Takımlarda ter döküyor ve ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyor. Bu ortaklık kuşkusuz yeni dönemde de futbolumuz için son derece yararlı olacak. Ne mutlu ki artık Türk futbolunda kadının adı var ve kadınların sesi her geçen gün daha gür çıkıyor. Ümit ediyorum yakın gelecekte Kadın Milli Takımlarımız, FIFA ve UEFA organizasyonlarının elemelerinde daha üst klasmanlarda ardından da büyük turnuvalarda yer alacak.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir