Connect with us

Gündem

“FENERBAHÇE’NİN YIKILMAZ MİRASINI ÇOCUKLARIMIZA AKTARMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeleri tarafından kurulan Lacivert İş İnsanları Derneği’nin Başkanı Tanku Bulduk, “Tek amacımız, Fenerbahçe ruhunu çocuklarımıza aktararak yaşatmak. Biz, kulübün gerek geçmiş gerekse şu an ya da gelecekteki yönetimlerinin Fenerbahçe için iyi niyetli bir şekilde her türlü fedakârlığı yaptıklarının ve yapacaklarının farkındayız.” dedi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeleri, Lacivert İş İnsanları Derneği adıyla sivil toplum örgütlenmesine imza attı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kongre üyeleri, “kulübün değerlerini, ruhunu ve kültürünü gelecek nesillere miras bırakmak” amacıyla Lacivert İş İnsanları Derneği adıyla sivil toplum örgütlenmesine imza attı.

“TRİBÜN TARAFTARI GİBİ YALNIZCA SKOR YA DA BAŞARI ODAKLI DEĞİLİZ”
Lacivert İş İnsanları Derneği Başkanı Tanku Bulduk, niçin böyle bir dernek kurmaya ihtiyaç duyduklarını şöyle anlattı: “Bir tribün taraftarı gibi yalnızca skor ya da başarı odaklı düşünemeyeceğimize karar veren bir arkadaş̧ grubuyuz. Bu yüzden benimsediğimiz bu değerleri, gelecek nesillere aktarmak için sorumluluk üstlenerek çalışmaya karar verdik. Kulübümüzün yıkılmaz mirasını çocuklarımıza aktarmak için yola çıktık ve bu serüvende Fenerbahçe’ye fayda getireceğini inandığımız her bir durum ya da olayın yanında olacağımızı kamuoyu ile paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Tanku Bulduk- Lacivert İş İnsanları Derneği Başkanı

“FENERBAHÇE RUHUNU YAŞATMAYI AMAÇLIYORUZ”
Dernek olarak tek amacımız, Fenerbahçe ruhunu çocuklarımıza aktararak yaşatmak. Biz, kulübün gerek geçmiş gerekse şu an ya da gelecekteki yönetimlerinin Fenerbahçe için iyi niyetli bir şekilde her türlü fedakârlığı yaptıklarının ve yapacaklarının farkındayız. Bu durumun aslında çok meşakkatli bir iş olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden geçmişte veya bugün Fenerbahçe’yi yöneten, kulübe yön veren tüm özel insanlara şükranlarımızı sunuyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir