Connect with us

Spor

2021 TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7. AYAK YARIŞLARINDA BİRİNCİLER DEĞİŞMEDİ…

Frigya Spor Kulübü’nün KYK Yapı Kimyasalları desteğiyle organize ettiği 2021 Türkiye Karting Şampiyonası 7. ayak yarışları TOSFED Körfez Karting Pisti’nde düzenlendi. Mini, Formula Junior, Formula Senior ve Formula Master kategorilerinde yarışmaya katılan 32 sporcu kıyasıya mücadele etti.

2021 Türkiye Karting Şampiyonası 7.ayağında tüm kategorilerde koşulan üçer yarışın ardından; Mini kategoride şampiyona lideri Dynamic Racing Team’den İskender Zülfikari bir kez daha birinciliğe adını yazdırdı. Aynı takımdan Teoman Hoskin‘in ikinci sırada tamamladığı yarışın üçüncüsü ise Erin Ünlüdoğan oldu.

JUNIOR BİRİNCİSİ SARP ARHAN OR
Junior kategoride Sarp Arhan Or birinci, Emre Ergör Karting Team’den Batı Ege Yıldırım ikinci ve Dynamic Racing Team’den Hakkı Dorum üçüncü olarak podyuma çıktı. Senior kategoride bir önceki yarışın lideri Zekai Özen bir kez daha liderlik kürsüsüne çıkarken; Dynamic Racing Team’den Kerim Sülyak ikinci ve Gün Taşdelen de üçüncü sırada yer aldı.

Junior kategoride Sarp Arhan Or birinci, Emre Ergör Karting Team’den Batı Ege Yıldırım ikinci ve Dynamic Racing Team’den Hakkı Dorum üçüncü oldu.

Junior kategoride Sarp Arhan Or birinci, Emre Ergör Karting Team’den Batı Ege Yıldırım ikinci ve Dynamic Racing Team’den Hakkı Dorum üçüncü oldu.

8 KADIN SPORCU PİSTE ÇIKTI
Toplam 8 kadın sporcunun piste çıktığı organizasyon sonunda; Mini kadınlarda BOM Karting pilotları Zeynep Büyükpınar birinciliği ve Ada Karayel ikinciliği, Junior kadınlarda Dynamic Racing Team’den Ayşe Çebi birinciliği, Leyla Sülyak ikinciliği, Senior kategorisinde Emre Ergör Karting Team’den Sude Yurdagül birinciliği, Dynamic Racing Team’den Seda Kaçan ikinciliği ve Dynamic Racing Team’den Sena Savaşer de üçüncülüğü elde etti.

8. AYAK YARIŞLARI 6-7 KASIM’DA
2021 Türkiye Karting Şampiyonası, 6-7 Kasım 2021’de Kocaeli Karting Kulübü’nün (KO-KART) TOSFED Körfez Karting Pisti’nde gerçekleştireceği 8. ayak yarışlarıyla devam edecek.

2021 Türkiye Karting Şampiyonası 7. ayak yarışlarında tüm ödül kazananlar.

          2021 Türkiye Karting Şampiyonası 7. ayak yarışlarında dereceye giren tüm yarışmacılar podyumda.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir