Connect with us

Araştırma ve Raporlar

ÇALIŞANLAR OFİSİN YOLUNU UNUTTU…

Harvard Üniversitesi’nin araştırmasına göre; çalışanların yüzde 81’i ya ofise geri dönmek istemiyor veya esnek bir çalışma programı tercih ediyor. Yüzde 27’si  de tam zamanlı olarak uzaktan çalışmak istiyor.

Harvard Üniversitesi’nin 1.500 çalışının katılımıyla yaptığı araştırma, çalışanlar hakkında çarpıcı veriler ortaya koydu. Araştırmaya katılanların yüzde 81’i ofise dönmek istemiyor. Katılımcıların yüzde 27’si tam zamanlı olarak uzaktan çalışmak istiyor. Ofise iki veya üç gün gitmek isteyenlerin oranı ise yüzde 61.

Çalışanların yüzde 51'i aşı olmadan ofise gitmek istemediğini söylüyor.

Çalışanların yüzde 51’i aşı olmadan ofise gitmek istemediğini söylüyor.

AŞILAMA BİTENE KADAR OFİS YOLU GÖRÜNMÜYOR
Katılımcıların yalnızca yüzde 18’lik kısmı tam zamanlı çalışma modelini benimseyerek ofise dönmek istiyor. Çalışanların yüzde 51’i aşı olmadan ofise gitmek istemediğini ifade ederken, yüzde 71’i aşılama sürecinin tamamen biteceği güne kadar ofise dönme konusunda tereddütlü olduğunu söylüyor.

EVDEN ÇALIŞMA İŞ KALİTESİNİ DÜŞÜRMEDİ
Evden çalışan profesyonellerin yüzde 98’inin işini koruduğunun tespit edilirken; her üç katılımcıdan biri hem iş performansının hem de iş kalitesinin bir önceki yıla göre daha iyi olduğunu düşünüyor.

DİJİTALE RAĞBET ARTIYOR
Uzaktan çalışma modeli yaygınlaştıkça dijital uygulamalara rağbet de artıyor. Kurumsal ve bireysel hayatı kolaylaştıran, yasal geçerli işlem yapmaya imkan tanıyan “e-imza” bu uygulamaların başında geliyor. İmza gerektiren işlemlerin dijital ortamda gerçekleşmesini sağlayan e-imza ve mobil imza çözümleri, verimliliğe ve iş sürekliliğine olumlu katkı sağlıyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir