Connect with us

Startuplar & Girişimcilik

“SÜRDÜRÜLEBİLİR” İŞ MODELLERİ ÖDÜLLENDİRİLECEK…

Ekonomik, sosyal ve çevresel konularda etki yaratacak projelerin “rol modellerini” göstermek amacıyla bu yıl sekizinci defa düzenlenecek “Sürdürülebilir İş Ödülleri” başvuruları 1 Nisan’da başladı. Ödüller için başvurular 15 Haziran’a kadar devam edecek.

Tüm sektörlerde sürdürülebilir iş modellerine yönelik çalışmalarıyla örnek teşkil eden kurumların katılımına açık  Sürdürülebilirlik İş Ödülleri; Türkiye’de sürdürülebilirlik dönüşümünü ve birçok yenilikçi projenin ortaya çıkmasına ilham vermeyi hedefliyor.

15 KATEGORİDE BAŞVURU
“Enerji Yönetimi”, “Atık Yönetimi”, “Su Yönetimi”, “Sürdürülebilir İş Raporlaması”, “Karbon Yönetimi”, “Döngüsel Plastik Yönetimi”, “Sürdürülebilir İnovasyon”, “Sosyal Etki”, “Çeşitlilik ve Kapsayıcılık”, “İşbirliği”, “Sürdürülebilirlik İletişimi”, “Tedarik Zinciri Yönetimi”, “Kadının Güçlendirilmesi”, “Çalışan Katılımı”, “Startup ve “Döngüsel Plastik Yönetimi” olmak üzere toplam 15 kategoride başvuru yapılabilecek ödüllerde bu yıl Covid-19 dönemine özel 2 ek kategori de yer alacak.

50 KİŞİLİK JÜRİ DEĞERLENDİRECEK
“Sürdürülebilirlik Oscar’ları” olarak nitelendirilen ödüller için; büyük ölçekli, KOBİ, Startup ve belediyelerin başvurularını alanında uzman akademisyenler ve lider isimlerden oluşan 50 kişilik jüri değerlendirecek.

115’DEN FAZLA PROJE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Başarılı bulunan iş modelleri ve projelerin yer verildiği platformda, bugüne dek 115’in üzerinde proje ödüllendirildi. Ödüllere başvuru yapmak isteyenler https://surdurulebilirisodulleri.com/  üzerinden kayıt oluşturabilecek. Jüri değerlendirmesinin ardından kazananlar ödül töreninde açıklanacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir