Connect with us

Finans & Ekonomi

PARLAK İŞ FİKİRLERİNİ BATTLE OF MINDS’LA DÜNYAYA DUYURUN…

Parlak iş fikirlerini bulmaya, geliştirmeye ve desteklemeye odaklanan BAT küresel iş sunumu yarışması “Battle of Minds” için 30 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Bu yılki yarışmaya 30 ülkeden gençler katılacak. BAT Türkiye TBNC Yetenek Kültür & Kapsayıcılık Direktörü Güliz Dalaman Yakmacı, “Gençlerin parlak fikirlerini projelere dönüştürebilecekleri ortamları ve desteği sunabilmek bizim, hatta tüm iş dünyasının birincil sorumluluğu.” dedi.

 

Parlak iş fikirlerini bulmaya, geliştirmeye ve desteklemeye odaklanan BAT küresel iş sunumu yarışması “Battle of Minds” için 30 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Her yıl üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara dünya sahnesinde yarışma fırsatı sunan ve “Daha İyi Bir Gelecek” felsefesiyle gençlerin fikirlerini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlayan BAT küresel iş sunumu yarışması “Battle of Minds” için başvurular başladı.

Küresel çapta parlak iş fikirlerini bulmaya, geliştirmeye ve desteklemeye odaklanan yarışmayla, “daha sürdürülebilir bir gelecek hedefiyle” dünyanın her bir yanındaki düşünen gençlere ulaşılmaya çalışılıyor.

50 BİN POUND FİNANSMAN DESTEĞİ…
“En iyi yetenekleri çekmeye ve geliştirmeye yönelik” küresel staj ve iş fikri yarışmasına katılarak BAT’de çalışmayı ya da iş fikrini 50 bin pound değerinde bir finansmanla gerçeğe dönüştürmeyi isteyenlerin, 30 Haziran 2023 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor.

30 ÜLKEDEN GENÇLER YARIŞACAK…
30 ülkeden katılımın gerçekleşeceği bu yılki yarışmada gençler; teknoloji, biyoloji, enerji ve kapsayıcılık (Technology – Bio – Energy – Inclusion) kategorilerindeki iş fikirlerini dünyaya duyurmaya çabalayacak. Yarışma; 18 yaşından büyük, iş tecrübesi bulunmayan ve son 5 yıl içinde lisans eğitimini tamamlayan veya yüksek lisans yapanlara açık.

FİKİRLERE YEREL, BÖLGESEL VE KÜRESEL PERSPEKTİF…
Azami dört kişilik ekiplerin başvurabileceği yarışmada, sürdürülebilirlik sorunlarından birini çözmeye dönük projeler Yerel (Lokal), Bölgesel (Area) ve Küresel (Global) olmak üzere üç aşamada değerlendirilecek.

BAT’TA İSTİHDAM FIRSATI…
15 Eylül’de gerçekleşecek son değerlendirmenin ardından en iyi fikirlere sahip katılımcılara, fikirlerini ve girişimlerini hayata geçirmeleri için 50 bin pound değerindeki finansmanın yanı sıra Avrupa ve Türkiye’nin en iyi İşverenleri arasında gösterilen BAT’da istihdam fırsatlarına kadar çeşitli ödüller sunulacak.

BAT Türkiye TBNC Yetenek Kültür & Kapsayıcılık Direktörü Güliz Dalaman Yakmacı, “Gençlerin parlak fikirlerini projelere dönüştürebilecekleri ortamları ve desteği sunabilmek bizim, hatta tüm iş dünyasının birincil sorumluluğu.” dedi.

TÜM İŞ DÜNYASININ BİRİNCİL SORUMLULUĞU…
Girişimcilere destek vermenin ve yeni kapılar açmanın BAT’nin iş kültürünün vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade den BAT Türkiye TBNC Yetenek Kültür & Kapsayıcılık Direktörü Güliz Dalaman Yakmacı, şunları söyledi: “Yeni beceriler ve yeni yetenekler gerektiren; olağanüstü yetenekleri geliştirmek için sürekli olarak yeni yollar keşfeden dönüştürücü bir yolculuktayız. Battle of Minds yarışması da işte bu vizyonla doğdu. Gençlerin parlak fikirlerini projelere dönüştürebilecekleri ortamları ve desteği sunabilmek bizim, hatta tüm iş dünyasının birincil sorumluluğu. Bu yıl tam 30 ülkeden katılımla gerçekleşecek yarışmamıza, tüm gençlerimizi bekliyoruz.”

 

Battle Of Minds başvuru adresi: https://competition.bat-battleofminds.com/

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir