Connect with us

Finans & Ekonomi

ULUSLARARASI GİRİŞİM EKOSİSTEMİNİN İSTANBUL BULUŞMASI…

İstanbul’un girişimciler ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanan Take Off Girişim Zirvesi’nde; Tohum Öncesi (Pre-Seed), Erken Aşama (Early) ve Büyüme Aşaması (Growth) seviyelerindeki girişimler, 100’den fazla yatırımcıyla buluşma ve fikirlerini anlatma imkanı bulacak. Take Off İstanbul’un teknoloji ve gelecek odaklı sahnesindeki konuşmalarda yenilikçi fikirler katılımcılara ilham veriyor, panellerdeyse sektörel trendler anlatılıyor.

 

Take Off İstanbul’un teknoloji ve gelecek odaklı sahnesindeki konuşmalarda yenilikçi fikirler katılımcılara ilham veriyor, panellerdeyse sektörel trendler anlatılıyor.

43 ülkeden 1.252 başvurunun gerçekleştiği Take Off Girişim Zirvesi, 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul’daki Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. İlki 2018 yılında düzenlenen zirvede; girişimciler ve yatırımcılar, girişim ve teknoloji meraklılarıyla deneyimlerini paylaşacak.

100’DEN FAZLA YATIRIMCIYA FİKİRLERİNİ ANLATMA İMKÂNI…
Uluslararası girişim ekosistemini buluşturan ve İstanbul’un girişimciler ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanan zirvede; Tohum Öncesi (Pre-Seed), Erken Aşama (Early) ve Büyüme Aşaması (Growth) seviyelerindeki girişimler bir araya gelecek. Girişimciler zirvede, 100’den fazla yatırımcıyla buluşma ve fikirlerini anlatma imkanı bulacak.

İlki 2018 yılında düzenlenen zirvede; girişimciler ve yatırımcılar, girişim ve teknoloji meraklılarıyla deneyimlerini paylaşacak.

YENİLİKÇİ FİKİRLER VE SEKTÖREL TRENDLER…
Take Off İstanbul’un teknoloji ve gelecek odaklı sahnesindeki konuşmalarda yenilikçi fikirler katılımcılara ilham veriyor, panellerdeyse sektörel trendler anlatılıyor. Finale kalan girişimlerin sunumlarıyla büyük ödül için yarıştığı zirvede; girişimler, uluslararası network imkanıyla şirketleşme ve girişimlerini başarı hikayelerine dönüştürme fırsatına erişiyor. Öte yandan girişimci ve sponsor firmaların ürünleri stantlarda deneyimleniyor.

ZİRVE HERKESE AÇIK VE ÜCRETSİZ
43 kurumun iş birliğiyle organize edilen ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nce yürütücülüğü üstlenilen zirve, herkese açık ve ücretsiz. Kayıt linki: https://mth.tc/takeoff2023

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir