Connect with us

Otomobil

ISUZU “TURKUAZ” SIRBİSTAN YOLLARINDA…

Anadolu Isuzu’nun, sürücüye ve yolcuya “konfor” vaat eden orta boy turizm aracı Turkuaz, Sırbistan’da hizmet vermeye başladı.

Avrupa’nın en çok tercih edilen ticari araç markalarından Anadolu Isuzu; Sırbistan’ın en büyük operatörlerinden Lasta’ya 10 araçlık Turkuaz teslimatı gerçekleştirdi.

AKILLI “MİDİ” KONSEPT
Sırbistan’da 2000’li yıllardan itibaren birçok modeli ile hizmet veren Anadolu Isuzu’nun test edilmiş ve güvenilir orta boy turizm aracı Turkuaz; 2600 rpm‘de 190 PS üreten Isuzu motor tarafından destekleniyor. Araç, iç tasarımı ve konfor ekipmanları ile şoförü ve yolcuları rahat bir yolculuğa hazırlıyor. Midibüs ve tam boyutlu bir coach’un avantajlarını akıllı “midi” konseptinde buluşturan araba; kısa ve orta mesafeli yerel ulaşım, panoramik turlar ve geziler için ideal görülüyor.

SÜRÜCÜ DOSTU TASARIM
Turkuaz, 33 yolcuya kadar koltuk ve bagaj kapasitesi ile tam boyutlu bir “coach” gibi yüksek düzeyde konfor sağlarken, şehir trafiğinde manevra kabiliyetinin yüksekliği ve çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor. Sürücüler için en iyi çalışma yerini sunacak şekilde tasarlanan Turkuaz; hava tahrikli ve ayarlanabilir sürücü koltuğu, sürücü dostu gösterge paneli, ayarlanabilir hidrolik direksiyon, özel kullanımı için sürücü koltuğunun üzerinde bir dolap ve arka görüşü sağlamak için ek bir dış aynayı sürücülere sunuyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir