Connect with us

Finans & Ekonomi

OTOMOTİVDE TÜRKİYE’NİN İLK AFTERMARKET ZİRVESİ…

5 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek “Türkiye’nin ilk ve tek aftermarket zirvesinde”, aralarında Avrupa’nın en büyük yedek parça dağıtıcısı INTERCARS’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticari Direktörü Tomasz Białach, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Sani Şener ve DEIK Yönetim Kurulu Üyesi Steven Young’ın da bulunduğu 20’ye yakın önemli ulusal ve uluslararası isim “büyüme potansiyeli ve stratejiler üzerine” konuşacak. Steven Young, “Mega Trendler: Aftermarket, Yeni Teknolojiler ve Potansiyel Çözümler” başlıklı özel bir sunum yaparken; M. Sani Şener, Toplumsal Başarı Hikayesi’ni anlatacak.

 

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği’nce (OSS) ilk defa düzenlenen Aftermarket Zirvesi’nde üretici, tedarikçi, distribütör ve bağımsız servislerin yanı sıra küresel paydaşlar ile sektörün öncü isimleri bir araya gelecek. 5 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul DasDas’ta 7 oturum halinde gerçekleşecek zirvede, otomotiv endüstrisindeki köklü değişimin küresel çapta etkilerinin satış sonrası pazarına yansımaları ve “sektördeki sorun ve fırsatlar” irdelenecek.

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TAV İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı M. Sani Şener, Toplumsal Başarı Hikayesi’ni anlatacak.

BÜYÜME POTANSİYELİ VE STRATEJİLERİ KONUŞULACAK
AYD Automotive Industry, Automechanika, Dinamik, Üçel, Mahle, Mann + Hummel, Zenith Bilgi Teknolojileri, NTT Data, İbraş, Schaeffler ve Barış Ambalaj’ın sponsorluğundaki “Türkiye’nin ilk ve tek aftermarket zirvesinde”, aralarında Avrupa’nın en büyük yedek parça dağıtıcısı INTERCARS’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticari Direktörü Tomasz Białach, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TAV İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı M. Sani Şener ve DEIK Yönetim Kurulu Üyesi Steven Young’ın da bulunduğu 20’ye yakın önemli ulusal ve uluslararası isim büyüme potansiyeli ve stratejiler üzerine tespit, görüş ve önerilerini dile getirecek.

Steven Young, “Mega Trendler: Aftermarket, Yeni Teknolojiler ve Potansiyel Çözümler” başlıklı özel bir sunum yaparken; M. Sani Şener, Toplumsal Başarı Hikayesi’ni anlatacak.

DEIK Yönetim Kurulu Üyesi Steven Young,  “Mega Trendler: Aftermarket, Yeni Teknolojiler ve Potansiyel Çözümler” başlıklı özel bir sunum yapacak. 

ZİRVEDE SÖZ ALACAK İSİMLER…
Jülide Ateş’in sunacağı zirve, OSS Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp’ın konuşmasıyla başlayacak. yapacak. Zirvede söz alacak sektör temsilcilerinden bazıları şöyle: Messe Frankfurt Marka Yöneticisi Michael Johannes, Bakırcı Group CEO’su Mehmet Karakoç, Bosch Otomotiv Türkiye, İran ve Orta Doğu Servisler Kanal Pazarlama Müdürü Cem Güven, AYD Otomotiv Türkiye Satış Müdürü Muhammed Ziya Ağbektaş, Dinamik Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tülümen, Esas Holding Kurumsal İlişkiler Direktörü Berrak Kutsoy, Gelecek Daha Net Gençlik Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Serra Titiz, MAHLE Türkiye Genel Müdürü Bora Gümüş, Üçel Kauçuk Genel Müdür Mehmet Mutlu, Martaş Otomotiv Genel Müdürü ve OSS İş’te Balans Çalışma Grubu Üyesi Erdem Çarıkcı.

Zirveye https://www.afmsummit.com  adresinden kayıt olunabiliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir