Connect with us

Teknoloji

VODAFONE’DAN “V-İZCİ” AKILLI TAKİP CİHAZI…

Vodafone’un “bireylerin dijitalleşmesi” hedefiyle 3 yıl önce sunduğu V-Yaşam akıllı ürünleri yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Kullanıcılar; çocuk takip, evcil hayvan takip, araba takip ve çanta takip fonksiyonlarını tek bir cihazda toplayan Vodafone’un yeni ürünü “V-İzci” ile kişi veya nesneleri uzaktan takip edebilecek.

Vodafone’un Nesnelerin İnterneti (IoT) ürünü “V-İzci” kullanıcılara; süresiz gerçek zamanlı izleme, haritada güvenli bölge oluşturma, hız takibi, hareket uyarısı, SOS acil durum butonu özelliklerini sunuyor.

Doğu Kır-Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü

Doğu Kır-Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü

“DÜNYADA İLK BİREYSEL IoT ÜRÜNLERİ GELİŞTİRENLERDENİZ”
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Doğu Kır, dünya genelinde ilk bireysel İoT ürünleri sunan operatörler arasında yer aldıklarını belirtti: “Vodafone olarak, bireysel IoT ürünleri sunan, dünyadaki ilk operatörler arasındayız. Bu alanda yeniliklere imza atmayı sürdürüyoruz. Yaklaşık 3 yıl önce, özellikle metropollerde yaşayanların sevdikleri şeylerin güvenliğini sağlama talebinden yola çıkarak V-Yaşam ürünlerini tasarladık. Şimdi de bu ürün ailesi içinde sunduğumuz çocuk takip, evcil hayvan takip, araba takip ve çanta takip fonksiyonlarını tek bir üründe birleştirerek yeni ve daha kapsamlı bir akıllı takip cihazı V-İzci’yi geliştirdik.”

“KULLANICILAR V-İZCİ İLE GÜVENDE OLDUĞUNDAN EMİN”
“Değer verdikleriniz V-İzci ile güvende” mottosuyla sundukları V-İzci sayesinde, kullanıcıların değer verdiği  her şeyin güvenliğinden “emin olduklarını” ifade eden Kır: “Vodafone olarak, IoT alanındaki global uzmanlığımızı kullanarak müşterilerimizin dijitalleşmeden en yüksek faydayı sağlamasına yardımcı olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

AKILLI TELEFONDAN GERÇEK ZAMANLI TAKİP
V-İzci, Bluetooth kullanan diğer takip cihazlarından farklı olarak; çoklu izleme teknolojisiyle akıllı telefondan gerçek zamanlı her şeyin konumunu görme olanağı tanıyor. Uygulamada harita üzerinde güvenli alanlar belirlenip, cihaz bu alanlara girdiğinde veya bu alanlardan ayrıldığında, kullanıcıya uyarı gönderiyor. V-İzci’nin takılı olduğu eşyalar hareket etmeye başladığında, kullanıcıya hız uyarısı iletiliyor ve akıllı telefondaki uygulama aracılığıyla kullanıcı bilgilendiriliyor. Acil durum butonu sayesinde cihaz üzerinden takipçilere o anki konumunu paylaşabiliyor. Ayrıca son 1 yıla kadar cihazın tüm konumları da görülebiliyor.

TAŞIMASI KOLAY VE HAFİF
20 gr ağırlığı, 29 mm genişliği ve 12 mm yüksekliği ile kullanımı ve taşıması kolay olan V-İzci; klips, çanta, askılık gibi harici aksesuarlarla evcil hayvanlara, çantalara veya istenen herhangi bir şeye kolayca takılıp kullanılabiliyor.

AKILLI SİM KART
V-Yaşam ürünlerinde V-Sim adı verilen bir “akıllı sim kart” kullanılıyor. Google Play ve Apple Store mağazalarından ücretsiz indirilebilen V-Yaşam mobil uygulaması üzerinden otomatik  aktif hale gelen bu kart; bağlandığı nesneyi akıllı hale getiriyor.  Mobil uygulamayla kurulabilen V-İzci’nin içine gömülü halde gelen V-Sim sayesinde kullanıcılar; sim kart takma ve çıkarmayla uğraşmıyor. Aylık abonelik gerektiren V-İzci, Vodafone kullanıcısı olma şart aranmaksızın; V-Yaşam Tarifesi satın alıp, hat aktivasyonu sağlayan herkes kullanabiliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir