Connect with us

Spor

2 MİLYON KULLANICILI PETROL OFİSİ SOSYAL LİG’E 7 ÖDÜL

Futbol heyecanını farklı bir platforma taşıyan ve 2019-2020 sezonunda 2 milyon kullanıcıya ulaşan Petrol Ofisi Sosyal Lig, International Awards Associates’ın (IAA) düzenlediği ‘Vega Digital Awards 2020- Vega Dijital Ödülleri’nde 3 birincilik, 3 ikincilik ve 1 de üçüncülük elde etti. Fantezi futbol oyununda Türkiye’de zirveye oturan Petrol Ofisi Sosyal Lig, sıra dışı iletişim başarısıyla dikkatleri çekmekte.

 

International Awards Associates (IAA), dijital alanda küresel çapta kreatif işlere imza atanların olağanüstü performanslarını, yeteneklerini ve çabalarını onurlandırmak amacıyla organize ettiği ‘Vega Digital Awards 2020 – Vega Dijital Ödülleri’nin sahipleri belirlendi.

BU YIL DA ÖDÜLLERE DAMGASINI VURDU
Ceyla Büyükuzun, Merve Toy, Emek Ege, Mehmet Ayan, Okay Karacan, Uğur Karakullukçu gibi Türkiye’nin önde gelen spor yorumcuları ile ünlü YouTuber Educatedear’ın yer aldığı Petrol Ofisi Sosyal Lig, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllere damgasını vurdu. Fantezi futbol oyun kült2ürünü Türkiye’ye taşıyan Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu sezon 2 milyon kullanıcıya erişerek önemli bir iletişim başarısı gösterdi.

3 BİRİNCİLİK, 3 İKİNCİLİK, 1 ÜÇÜNCÜLÜK
Dünyanın önde gelen dijital ve reklam profesyonellerinden oluşan Vega Dijital Ödülleri jürisi, Petrol Ofisi Sosyal Lig’i farklı kategorilerde 3 birincilik, 3 ikincilik ve 1 de üçüncülük ödülüne layık gördü. Petrol Ofisi Sosyal Lig’e verilen 7 ödülün detayları şöyle: ‘Video Mecraları’ kategorisi; ‘Oyun’ ve ‘Fenomen Kullanımı’ alanları ile ‘Sosyal Kampanyalar’ kategorisi; ‘Oyun/Oyunlu İçerik’ alanlarında 1’incilik (Canopus), ‘Dijital Pazarlama’ kategorisi; ‘Entegre Kampanyalar’ ve ‘Oyun/Uygulama’ alanları ile ‘Sosyal İçerik Pazarlama’ kategorisi; ‘Oyun/Oyunlu İçerik’ alanlarında 2’ncilik (Centauri), ‘Sosyal Kampanyalar’ kategorisi; ‘Spor’ alanında da 3’üncülük (Arcturus).

34 HAFTA BOYUNCA KIYASIYA MÜCADELE SERGİLENDİ
34 hafta boyunca kıyasıya mücadele sergilenen 2019-2020 sezonunda 2 milyon kullanıcı sayısına ulaşan Petrol Ofisi Sosyal Lig, kendisine ait rekoru geliştirdi. Sezon sonunda birbirinden değerli ödüller dağıtıldı. 3 bin 760 puanla genel klasmanın birincisi Mahmut Düzcan, büyük ödül son model KIA Stonic’in sahibi oldu. 34 Samsung Galaxy S10 ve 1 milyon TL değerinde yakıt hediye edilen ligde, 3 kişi 15’er bin liralık seyahat çeki kazandı.

YENİ SEZONDA HAFTANIN HER GÜNÜ FUTBOL TUTKUSU
Petrol Ofisi Sosyal Lig, futbol tutkusunu yeni sezonda haftanın her gününe taşımayı ve sporseverlerin yine 1 numaralı tercihi olmayı hedefliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir