Connect with us

Finans & Ekonomi

İŞ BANKASI’NDAN ŞİMDİ DE “TEKPOS” KONFORU…

Daha öncesinde müşterilerine TekCep hizmetiyle “farklı bankalardaki ticari hesap ve bakiyelerini tek ekrandan takip edebilme imkanı” sunan İş Bankası şimdi de “diğer bankalardaki POS hareketlerinin İşCep Ticari ve Ticari İnternet Şube üzerinden günlük izlenmesini sağlayan” TekPOS özelliğini devreye sokuyor.

 

Tüzel kişilikteki firmalar, İş Bankası’nın “Türkiye’de ticari bankacılıkta bir ilk niteliğindeki” TekCep uygulamasının yeni özelliği TekPOS sayesinde farklı bankalara ait POS hareketlerini “İşCep Ticari ve Ticari İnternet Şube üzerinden” takip edip görüntüleyebilecek. Tek tek bankaların dijital kanallarına girmeye veya e-postaları sürekli kontrol altında tutmaya gerek kalmayacak.

AÇIK BANKACILIK ALANINDA ÖNEMLİ BİR ADIM
Farklı bankalardaki hesap hareketlerini bütünleşik hale getiren ve açık bankacılık alanında önemli adımlardan biri olan TekCep, Softtech’in teknolojik gücü ile İş Bankası’nın geniş müşteri ağı ve yenilikçi yaklaşımının birleşiminin ürünü.

2020 YILI BOYUNCA ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK
Uygulamaya eklenen TekPOS özelliğiyle İş Bankası’nın ticari müşterileri bundan böyle POS hareketleri için de bu rahatlığa kavuşacak. TekCep’in bu hizmetlerinden 2020 yılı boyunca ücret talep edilmeyecek. TekPOS; İşCep Ticari veya Ticari İnternet Şube üzerinden kullanılabilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir