Connect with us

Sağlık

CERRAHPAŞA VE İSTANBUL TIP’A MASKE VE TULUM BAĞIŞI

İç, ev ve spor giyim ile pijama üreticisi Yeni İnci; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve İstanbul Tıp Fakültesi’nde görevli sağlık çalışanları için koruyucu tulum ve maske bağışı yaparak yeni tip Koronavirüs’le (Covid-19) mücadele sürecine destek verdi.

 

Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Atakan, “virüsün yayılmasını ve toplumun zarar görmesini engellemek için gece gündüz çalıştıklarının” altını çizdiği sağlık çalışanlarını desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Furkan Atakan-Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkanı

“HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRMELİ”
Bütün dünyayı etkileyen Covid-19 hastalığı salgının ekonomi ve sosyal hayatta sebep olduğu zorlukların birlik ve beraberlik içinde aşılabileceğini belirten Atakan şunları söyledi: “Bununla birlikte herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmesi ve zorunlu olmadığı sürece evden çıkmaması büyük önem taşıyor. Biz de tüm hijyen önlemlerimizi alarak dönüşümlü olarak çalışmaya başladık. Bu dönemde birçok şirket gibi bizim de ilk önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığını koruyabilmek. Yeni İnci olarak bu zorlu sürecin en kısa zamanda biteceğine inanıyoruz. Bunun için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir