Connect with us

Startuplar & Girişimcilik

3 YIL İÇİNDE 5 BİN KADIN GİRİŞİMCİYE E-TİCARET EĞİTİMİ…

Türkiye’de öncü inovasyon firmalarından Uyumsoft ve E-Ticaret Kadınlar Kulübü, işlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen kadın girişimcilere yönelik bir iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında 3 yılda 5 bin kadına e-ticaret eğitimi verilecek.

Firmasında yüzde 56’lık kadın çalışan oranına sahip Uyumsoft, E-Ticaret Kadınlar Kulübü üyesi tüm kadınlara düzenlediği kampanya kapsamında; ön muhasebe yazılımı “ekoCari” programını ilk 6 ay ücretsiz verecek ve her ay 50 adet e-Belge (e-Fatura, e-Arşiv fatura) hediye edecek. Şirketin kadın girişimcilere sunduğu ticari yazılım çözümleri işletmelerin iş süreçlerini mekan ve zamandan bağımsız uçtan uca temassız ticaret olarak yönetmelerine imkan tanıyor.

MUHASEBE EĞİTİMLERİ VERİLECEK
Uyumsoft bünyesindeki UyumAkademi, kulüp üyelerine e-Belge (e-Fatura, e-Arşiv vd.) uygulamaları ve ön muhasebe yazılımı hakkında eğitimler verecek. Uyumsoft’un alanında uzman ekibinin vereceği eğitimlerde, kulüp üyeleri ihtiyaç duyabilecekleri e-Dönüşüm uygulamalarını ve ön muhasebe yazılımını verimli kullanmanın yöntemlerini öğrenebilecekler. “Dijital dönüşüme ayak uyduran, rekabetçi ve e-ticaret alanında daha güçlü kadınların buluşma noktası” sloganıyla yola çıkan E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nde; eğitimler, online buluşmalar, networking imkanları, sektördeki önemli e-ticaret danışmanlarıyla sohbetler ve Slack kanalıyla iletişim gibi birçok fırsat üye kadın girişimcilerle buluşacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir