Connect with us

Yaşam

EDİRNE’DE BALKAN RÜZGARLARI ESECEK…

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Edirne Belediyesi, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi’nin desteğiyle; Trakya Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (TRAKSEV) düzenlediği 3. Uluslararası Balkan Müzik Festivali 16-19 Aralık 2021 tarihlerinde Edirne’de ücretsiz gerçekleşecek.

Trakya’daki sosyo-kültürel yapının tanıtımını sağlamak amacıyla düzenlenen Uluslararası Balkan Müzik Festivali tarihi Edirne Büyük Sinagogu’nda, Akademisyen ve ressam Şaban Tuncer’in resim sergisiyle ziyaretçilere kapılarını açacak.

İNCESAZ İLK KEZ EDİRNE’DE
İstanbul müziğinin önde gelen temsilcilerinden “İncesaz” Uluslararası Balkan Müzik Festivali kapsamında ilk kez 17 Aralık 2021’de Edirne Büyük Sinagogu’nda Edirne’li dinleyicilerle bir araya gelecek.

ÖYKÜ GÜRMAN’DAN FESTİVALE ÖZEL REPERTUAR
Türkiye’nin en çok sevilen kadın seslerinden Öykü Gürman; festivale özel hazırladığı repertuarıyla 18 Aralık 2021’de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.

CANDAN ERÇETİN VE SERKAN ÇAĞRI AYNI SAHNEDE
Pop müziğin usta isimlerinden Candan Erçetin; dünyaca ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, şef Orhan Şallıel ve Ahmet Hamdi Zafer yönetimindeki Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası’yla beraber 19 Aralık 2021’de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

FESTİVAL TAKVİMİ

Şaban Tuncer Resim Sergisi
16 Aralık 2021
18:00
Edirne Büyük Sinagogu

Anıl Şallıel & 166 Days Balkan Jazz Project
16 Aralık 2021
19:00
Edirne Büyük Sinagogu

İncesaz
17 Aralık 2021
20:00
Edirne Büyük Sinagogu

Öykü Gürman
18 Aralık 2021
20:00
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

Candan Erçetin & Serkan Çağrı & Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası
Şef: Orhan Şallıel
19 Aralık 2021
20:00
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir