Connect with us

Reel Sektör

PLASTİK ENDÜSTRİSİ “PLAST EURASIA İSTANBUL”DA BULUŞUYOR…

Plastik endüstrisinin önemli fuarlarından “Plast Eurasia İstanbul” için geri sayım başladı. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) iş birliğiyle 1-4 Aralık 2021 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 30.defa birçok farklı ülkeden bini aşkın katılımcı firmayı ağırlayacak.

Katılımcılara sağladığı dijital çözümlerle ticari iş birliklerine kapı aralaması beklenen Plast Eurasia İstanbul’da geçtiğimiz yıl; Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya bölgesinden 7 bin 801 yurtiçinden 44 bin 560, toplam 52 bin 361 ziyaretçi ve 48 ülkeden alım heyeti ağırlanmıştı. Plastiğin alanına giren tüm ürün ve teknolojilerin sergileneceği fuara bu yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

MÜŞTERİLERLE DİJİTAL YOLLA İLETİŞİM
Katılımcı firmalar ve ziyaretçiler online iş ağı platformu “Business Connect” üzerinden fuar öncesinde 15 Kasım’dan 30 Kasım 2021’e kadar arama ve filtreleme yaparak uygun iş bağlantılarını bulabilecek, talep gönderebilecek, mesajlaşabilecek ve toplantı programı oluşturabilecekler. Toplantılar fuarın gerçekleşeceği 1-4 Aralık 2021 tarihleri arasında program aracılığıyla online veya yüz yüze planlanabilecek. Ayrıca firmalar fuar sonrasında 6 Aralık’tan başlayıp 17 Aralık 2021’e kadar kayıt yaptırmış ziyaretçileri inceleyip; potansiyel müşterilerle ticarete devam edebilecekler.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir