Connect with us

Finans & Ekonomi

İŞ MAKİNELERİ ANTALYA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR…

Sektörün önde gelen firmalarının yeni ürünlerini tanıtacağı KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nın 16’ncısı, 9-13 Mart 2022 tarihinde Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

1990 yılından beri iki yılda bir organize edilen ancak Covid-19 salgını sebebiyle periyodu mecburen bir defalığına dört yıla çıkan KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nın 16’ncısında da sektörün dev üretici firmaları ile alıcılar bir araya gelecek.

8 BİNİ KAPALI NET 25 BİN METREKARE ALANDA
Organizasyon, Türkiye’nin hitap ettiği ticari coğrafyanın en önemli iş ve inşaat makineleri fuarı niteliğinde. 200’ü aşkın firmanın katılacağı ve tahminen 20 bin kişinin ziyaret edeceği 16’ncı KOMATEK Fuarı, 9-13 Mart 2022 tarihinde Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 8 bini kapalı toplamda 25 bin metrekarelik net stant alanında hayat bulacak.

1557’si yabancı 33 bin 734 kişinin ziyaret ettiği 15’inci KOMATEK Fuarı, Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde 6 bini kapalı 52 bin metrekare alanda gerçekleşmişti.

ANA DESTEKÇİLER VE DİĞER SPONSORLAR…
Türkiye İş Makineleri Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği’nin (İSDER) ana destekçisi olduğu KOMATEK 2022 Fuarı; Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED)ve Makina İmalatçıları Birliği(MİB) kurumları ile birlikte OSTİM Organize Sanayi Bölgesi, İŞİM İş ve İnşaat Makineleri Kümelenmesi, Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER), Personel Yükseltici Platform İşletmeci İmalatçı ve Distribütörleri Derneği (PLATFORMDER), Ağır Yük Kaldırma ve Taşımacılar Derneği (AKT) gibi sektörün öncü dernekleri tarafından da destekleniyor.

DETAYLI BİLGİLER…
KOMATEK 2022 Fuarı, Ticaret Bakanlığı’nca 2022 yılında desteklenecek 20 uluslararası fuar listesinde yer alıyor. Detaylı bilgiler http://www.komatekfuar.com ve http://www.komatek2020.com/ziyaretci-olun adreslerinde.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir