Connect with us

Reel Sektör

TURİZM, ETKİNLİK VE KONGRE SEKTÖRLERİ ANTALYA’DA BULUŞACAK…

Turizm, etkinlik ve kongre sektörünü bir araya getiren Masters of Events by ACE of M.I.C.E (Meetings, Incentives, Conferences and Events) 7-8-9 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. Turizm Medya Grubu’nun NEST Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenleyeceği etkinliğin finalinde “ACE of M.I.C.E. Awards” ödülleri 9’uncu kez sahiplerini bulacak.

Kongre, toplantı ve etkinlik sektörü faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön verme hedefiyle hayata geçen ACE of M.I.C.E. yerli ve yabancı temsilcilere B2B (Business to Business) toplantılar ve interaktif kaynaşma programlarıyla yeni iş birliklerine imkan tanıyacak.

Volkan Ataman-Turizm Medya Grubu Başkanı

Volkan Ataman-Turizm Medya Grubu Başkanı

“SEKTÖRE HAREKET KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
Covid-19 salgını nedeniyle sıkıntılı zamanlar yaşayan turizm, etkinlik ve kongre sektörünü harekete geçirmek istediklerini ifade eden Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, “Ülkemizde yıl içerisinde hacimli bir şekilde kongre, toplantı düzenleyen 100’den fazla kurumsal firmanın üst düzey karar merci, 80 uluslararası kurumsal şirketin üst düzey satın alıcıları, B2B ve ödül başvurusu için ağırlayacağımız yüzlerce MICE acentesi, otel yöneticileri bu etkinliğe katılacak. Planladığımız 7 binden fazla yüz yüze toplantı sayesinde yeni iş birliklerine zemin oluşturmak ve son iki yıldır pandemi yüzünden sıkıntılı günler geçinen sektöre bir hareket kazandırmak istiyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye’nin en önemli turizm ve MICE destinasyonlarından Antalya’nın ticari ve marka değerine de katkı sağlayacağız.” dedi.

23 AYRI KATEGORİDE ÖDÜL
1 Eylül itibariyle başlayan “ACE of M.I.C.E. Awards” başvuruları 1 Kasım tarihine kadar devam edecek. Ödüller; En İyi Etkinlik, En İyi Uyarlama Etkinlik, En İyi Lansman Etkinliği, En İyi Davet Etkinliği, En İyi Spor Etkinliği, En İyi Gerilla Etkinliği, En İyi Alışveriş Merkezi Etkinliği, En İyi Incentive Etkinliği, En İyi Festival, En İyi Roadshow, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Çocuk Etkinliği, En İyi Ses, Görüntü, Işık Uygulaması, En İyi Stant ve Etkinlik Alanı Tasarımı, En İyi Çıkış Yapan Etkinlik Toplantı Yönetim Firması, En İyi Konser Etkinliği, En İyi Moda Etkinliği, En İyi Belediye Etkinliği, En İyi Kongre, En İyi Zirve, En İyi Etkinlik Prodüksiyonu ve En İyi Hibrit/Dijital Etkinlik kategorilerinde verilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir