Connect with us

Reel Sektör

OTOMOBİL TUTKUNLARI AUTOSHOW 2021’DE BULUŞACAK…

Türkiye’nin ilk dijital Autoshow organizasyonu “Autoshow 2021 Mobility Fuarı” 14-26 Eylül tarihlerinde otomobil meraklılarına kapılarını açmaya hazırlanıyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) mobilite temasında gerçekleştireceği organizasyonda; son teknoloji otomobiller, hafif ticari araçlar ve motosikletler dijitalde kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Autoshow 2021 Mobility Fuarı’nda panaromik görüntüleme teknolojisiyle zengin bir dijital fuar içeriğine ulaşabilecek ziyaretçiler markaların satış temsilcileriyle canlı görüşüp, ürünler hakkında detaylı bilgi alabilecekler. Markaların merchandising ürünlerine de ulaşabilecek otomobilseverler fiziki test sürüşü için rezervasyon yaptırabilecekler. Fuar kapsamında düzenlenecek konferans ve toplantılarda otomotiv sektörüne dair en güncel bilgiler fuar alanından izlenebilecek.

Fuara ilişkin yapılan konuşmada şunlar dile getirildi:

Ali Bilaloğlu-ODD Yönetim Kurulu Başkanı

Ali Bilaloğlu-ODD Yönetim Kurulu Başkanı

“OTOMOTİV SEKTÖRÜ DEĞİŞİYOR”
ODD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu: “Autoshow’u bu yıl çağımızın ihtiyaç ve teknolojilerine adapte ederek, Türkiye’nin ilk dijital Autoshow’u olarak “Mobilite” temasıyla 14-26 Eylül tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşturuyoruz. Çok sayıda otomotiv markasını bir araya getirecek ve dünyadan herkesin erişimine açık olacak bu dijital platformun ülkemiz otomotiv sektörünün tanıtımına katkıda bulunacağına inanıyoruz. Bildiğiniz üzere Otomotiv sektörü çok önemli bir değişim ve dönüşümün içerisinden geçiyor. Bu noktada teknolojik gelişmelerin ülkemize getirilebilmesi ve yatırımların artırılması için gerekli alt yapı hazırlıklarının tamamlanması yönünde kamunun da katkısı ve desteği büyük önem arz ediyor.”

Dr. Hayri Erce-ODD Genel Koordinatörü

Dr. Hayri Erce-ODD Genel Koordinatörü

“FUAR, MEKAN VE ZAMAN SINIRINI ORTADAN KALDIRACAK”
ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce: “Bir buçuk yılı aşkın süredir markalarımız, ajanslarımız ve destekçilerimizle beraber çok yoğun bir hazırlık sürecinden geçtik. 13 Eylül’de basın mensuplarının, 14-26 Eylül tarihlerinde ise tüm otomotiv tutkunlarının ziyaretine açılacak Autoshow 2021 Mobility fuarı bu yılın en iddialı dijital organizasyonu olacak. Mekan ve zaman sınırını ortadan kaldıran dijital autoshow fuarı, tüm ziyaretçilerin istedikleri zaman istedikleri yerden ulaşabilecekleri ve çok değerli markaları bir arada görmenin yanı sıra heyecana ortak olabilecekleri bir platform sunuyor.”

Fuar hakkında detaylı bilgi ve kayıt için: www.odd.org.tr

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir