Connect with us

Reel Sektör

EMLAK SEKTÖRÜ TÜRK TELEKOM’LA DİJİTALLEŞİYOR…

Türk Telekom, emlakta dijital dönüşüm için kolları sıvadı. “Hepsiemlak”la hayata geçen proje kapsamında, emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait numaralara yönlendirilmesiyle elde edilen raporlama, Hepsiemlak üyesi emlak ofislerinin satış verimliliğini ve iş hacmini artırıyor.

Türk Telekom’un, “Mobil ve Sabit Ses Entegre Çağrı Yönetimi”yle Hepsiemlak kullanıcılarının web sitesindeki mobil numaralardan yaptığı aramaların, emlak danışmanlarına ait numaralara yönlendiriliyor. Bu sayede Türk Telekom Veri Merkezi’nde konumlandırılmış yazılım aracılığıyla, yönlendirilen çağrılara ilişkin bilgileri içeren ayrıntılı raporlarla fırsat takibi sağlanıyor.

Ahmet Çalık-Türk Telekom Stratejik Müşteriler Satış Direktörü

Ahmet Çalık-Türk Telekom Stratejik Müşteriler Satış Direktörü

“İLK DEFA SABİT VE MOBİL ŞEBEKEYE ENTEGRE BİR PLATFORM”
Türk Telekom Stratejik Müşteriler Satış Direktörü Ahmet Çalık, Türkiye’de ilk kez sabit ve mobil şebekelerin entegrasyonunu içeren bir platformun uygulamaya konduğunu belirtti: “Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme misyonumuzla şirketlere en yenilikçi teknoloji çözümlerini sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Hepsiemlak’la gerçekleştirdiğimiz iş birliği çerçevesinde Türkiye’de ilk kez sabit ve mobil şebekelerin entegrasyonunu içeren bir platform hayata geçirdik. Bu platformla sağlanan detaylı raporlama, satış verimliliğini ve hacmini artıracak dataları ortaya koyuyor. Emlak sektörünün verimliliğine büyük katma değer sağlayacak bu projenin, önümüzdeki dönemde hızla yaygınlaşacağını ön görüyoruz.”

Zeynep Tandoğan-Hepsiemlak Genel Müdürü

Zeynep Tandoğan-Hepsiemlak Genel Müdürü

“EMLAK OFİSLERİNİN İŞLEM HACİMLERİ ARTTI”
Detaylı raporlama sayesinde emlak ofislerinin işlem hacimlerinin arttığını vurgulayan Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, “Emlak sektörünün dijital dönüşümüne öncülük eden bir marka olarak Akıllı Hat ürünümüzle emlak ofislerimizin detaylı bir raporlamayla işlem hacimlerini artırdığını gözlemliyoruz. Bu sayede çağrı kaçırma oranları sıfırlanmış durumda. Bu da daha hızlı işlem ve kazanç anlamına geliyor. Hepsiemlak olarak hız, kalite ve güven üzerine kurulu vizyonumuzla teknoloji yatırımlarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir