Connect with us

Finans & Ekonomi

BASKI SEKTÖRÜ İKİ YILLIK ARA SONRASI FESPA EURASIA’DA BULUŞACAK…

Avrasya Bölgesi’nin en büyük baskı fuarı FESPA Eurasia, iki yıl aradan sonra kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. Endüstriyel reklam ve dijital baskı alanında faaliyet gösteren firmalar, 2-5 Aralık 2021’de fuarın gerçekleşeceği İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) bir araya gelecek.

Bu yıl 8’incisi düzenlenecek FESPA Eurasia 2021’de, endüstriyel reklam ve dijital baskı sektöründe faaliyet yürüten çok sayıda yerli ve yabancı  şirket en yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Betül Binici-FESPA Eurasia Fuar Müdürü

Betül Binici-FESPA Eurasia Fuar Müdürü

“FUAR ERTELENİRSE KESİNTİSİZ ÜCRET İADESİ”
Fuara katılacak firmalar için koruyucu önlemler aldıklarını ifade eden FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, konuya ilişkin şu bilgileri aktardı: “FESPA Eurasia’nın “Baskı ve endüstriyel reklam alanındaki lider uluslararası platform olarak, katılımcı firmalarımızla birlikte pandemi döneminde zor bir süreçten geçtik. Biz de bu süreçte fuar katılımıyla ilgili firmalarımıza destek olmak için onları koruyucu önlemler düşünmeye başladık. Mücbir sebep oluşmazsa, fuarı tüm kurallara uyarak gerçekleştireceğiz. Fuarın ertelenme durumu olursa isteyen katılımcılara ödedikleri ücreti kesinti yapmaksızın iade edeceğiz veya bir sonraki sene düzenleyeceğimiz fuara yeni sene zammı yapılmaksızın, ödedikleri ücretten katılmalarını taahhüt edeceğiz.”

“İHRACATI ARTIRACAK”
FESPA Eurasia’ya uluslararası ziyaretçilerin yatırım amacıyla geldiğini belirten Binici, “Bizler de sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacağız. Fuarın hem iç piyasayı hareketlendireceğini hem de ihracatı artırıp sektörü büyütecek bir itici güç olacağını tahmin ediyoruz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir