Connect with us

Yaşam

TAŞINABİLİR EVLERLE DOĞADA VİLLA KONFORU…

Covid-19 salgınıyla birlikte öne çıkan “minimalist” yaşam tarzı, doğanın içinde lüks villa konforu sunan “tiny house’lara” talebi de artırıyor. Tiny House Türkiye Üretici Firması Hane House Kurucu Ortağı Abdullah Çakmanus, Bill Gates’in ormandaki kulübesi ve Elon Musk’ın prefabrik eviyle ses getiren doğada küçük metrekarelerde yaşam anlayışının kalıcı hale geldiğini söyledi. 

Kentleşmenin yaygınlaşmasıyla 2030’da dünya nüfusunun yüzde 60’ının hayatını büyük şehirlerde sürdüreceği öngörülüyor. Covid-19 salgınının etkisiyle artan “doğayla iç içe” yaşam arzusunun; kulübe, prefabrik ev, taşınabilir ev konseptleri aracılığıyla bu durumu tersine çevirebileceği düşünülüyor.

Abdullah Çakmanus-Tiny House Türkiye Üretici Firması Hane House Kurucu Ortağı

Abdullah Çakmanus-Tiny House Türkiye Üretici Firması Hane House Kurucu Ortağı

“MİLYONLAR ÖDEMEDEN VİLLA YAŞAMI”
Müşterileri yüksek rakamlar ödemeden villa konforuyla buluşturduklarını ifade eden Tiny House Türkiye Üretici Firması Hane House Kurucu Ortağı Abdullah Çakmanus, konuya ilişkin şu bilgileri aktardı: “Farklı sektörlerde 30’un üstünde markayla Türkiye ve dünya için kalıcı değerler yaratmayı hedefleyen bir şirketler grubu bünyesinde, Hane House markamızla tiny house konseptinin öncülerindeniz. Bu konseptle yatırımcılara milyonlarca lira harcamadan sahip olabilecekleri sadeleştirilmiş villa yaşamı sunuyoruz. 5 metreden başlayıp 8 metreye uzanan ölçülerde farklı mimari tasarımları yatırımcılarla buluşturuyoruz. Tüm projelerimizle bir villada aranan konforu sunarken işlevselliği ön planda tutuyoruz. Bu konsept, imarsız arazide uygulanabildiği için arsa maliyetini önemli ölçüde azaltıyor. Taşınabilir olması ve Karayolları Yönetmeliği’ne uygun üretilmesi nedeniyle imarsız arazilerde de kullanılabiliyor.”

“HER TÜRLÜ DOĞA KOŞULUNA UYGUN”
“Yaşamını sadeleştir” sloganıyla hayata geçirdikleri tiny house projelerinin; sadece ihtiyaç duyulan alanları barındırdığını ve tekerlekleriyle istenilen yere taşınabildiğini belirten Çakmanus, şunları kaydetti:  “Bu tür projeler her türlü doğa koşuluna uygun üretildiği için tüm iklim ve coğrafyalarda kullanılabiliyor. Üstelik 2 ay gibi kısa sürede teslim edilerek yatırımcıların uzun yıllar süren bekleme dönemini ortadan kaldırıyoruz. Verdiğimiz 2 yıllık garantiyle de yatırımları güvence altına alıyoruz. Aynı zamanda projelerimizi geliştirirken, sürdürülebilir bir gelecek için doğaya bir fidan armağan ediyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir