Connect with us

Reel Sektör

TÜRKİYE ETKİ KONSEYİ’NE GLOBAL ÖDÜL…

Global IMPACT2030’un dünya genelinde başlattığı ilk 6 Bölgesel Etki Konseyi arasında yer alan Türkiye Etki Konseyi; son üç yıl içinde kurulan kurumsal gönüllülük konseyleri arasından Points of Light’ın mükemmellik ilkelerine göre birinci seçilerek Hızlı Başlangıç Ödülü’nün sahibi oldu.

38 ülkedeki ağıyla milyonlarca insanı harekete geçirmek için teşvik eden Points of Light, Hızlı Başlangıç Ödülü’nü 14-16 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlediği online konferansta takdim etti. Türkiye Etki Konseyi çalışan gönüllülüğünde global bir ağ olan IMPACT2030 tarafından başlatılan dünyadaki ilk altı konsey arasında yer alıyor.

Arzu Pınar Demirel-Türkiye Etki Konseyi Başkanı

Arzu Pınar Demirel-Türkiye Etki Konseyi Başkanı

“ODAĞIMIZ: KADIN VE KIZ ÇOCUKLARINI GÜÇLENDİRMEK”
Tüm sürdürülebilir kalkınma amaçlarıyla (SKA) ilgilendiklerini ifade eden Türkiye Etki Konseyi Başkanı Arzu Pınar Demirel, “Etkimizi kolektif hareketle büyütmek için; toplumsal cinsiyet eşitliğini gerçekleştirip kadınları ve kız çocuklarını güçlendirmeyi odağımıza aldık.” dedi.

Natalye Paquin-Points of Light Başkanı ve CEO'su

Natalye Paquin-Points of Light Başkanı ve CEO’su

“ORTAK BİR HEDEFİ DESTEKLEMENİN ÖRNEK BAŞARISI”
Türkiye Etki Konseyi’ni tebrik eden Points of Light Başkanı ve CEO’su Natalye Paquin, SKA’ları ortak bir hedefi desteklediklerinde bir şirketler ağının elde edeceği başarının görüleceğini söyledi.

MÜKEMMELLİK İLKELERİNİ UYGULAMAK GEREKİYOR
Türkiye Etki Konseyi; çalışan gönüllülüğünde global ağlardan IMPACT2030’un başlattığı dünyadaki ilk altı konsey arasında yer alıyor. Kapasite Haritalama Projesiyle kurumsal gönüllülüğün mevcut durumunu, potansiyelini ve çalışanların desteklediği SKA’ları belirleyerek stratejisini geliştirenler “mükemmellik ilkelerini” hayata geçirdiği için bu ödüle layık görülüyor. Kurumsal gönüllülük konseylerindeki mükemmellik ilkelerini ise; konseylerin operasyonlarını, etkinliklerini ve başarılarını en üst düzeye çıkarmak için çaba göstermelerine yardımcı olmak amacıyla Points of Light belirliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir