Connect with us

Reel Sektör

ANNE-BEBEK ARASINDA KESİNTİSİZ İLETİŞİM İÇİN DİJİTAL TELSİZLER…

Bebeklerin güvenliği için doğduğu andan itibaren önlemler almaya başlayan ebeveynler sıkılıkla teknolojik araçlardan faydalanıyor. Bebek elektroniği alanında dünyanın önde gelen markalarından Weewell’in WMA420 Dijital Bebek Telsizi dijital kablosuz teknolojiyle bebek ve ebeveyn arasında kesintisiz iletişim sağlıyor.

Bebek telsizleri, anne ve babaların bebekle iletişim kurmak için en çok yararlandığı cihazların başında geliyor. Weewell’in WMA420’nin 300 metre geniş çekim mesafesi sayesinde bebeği sık kontrol etmeye gerek kalmadan güvenle iletişimi gerçekleştiriyor.

DİĞER TELSİZLERLE SESLERİN KARIŞMASINI ÖNLÜYOR
Telsizin, kalabalık tatil mekanlarında diğer telsizlerle karışmasını veya elektronik cihazlardan etkilenmesini önleyen dijital DECT teknolojisi, yüksek güvenlik sağlamasının yanı sıra parazitleri ve hat karışmalarını ortadan kaldırıyor. Kanal sayısında bağımsız bir şekilde otomatik en uygun kanalı seçen dijital telsiz, sesin karışmasına, eko yapmasına veya cızırtı oluşturmasına izin vermiyor.

UYKUYU KOLAYLAŞTIRIYOR
Karşılıklı konuşma özelliği sayesinde ebeveyn ünitesinde bulunan konuşma butonu aracılığıyla sesi bebeğe ileten cihazın içindeki sakinleştirici ninniler de yaz sıcağında bebeği rahatlatarak daha rahat uyumasına yardımcı oluyor. Telsizin gece ışığı özelliği, herhangi bir ilave aydınlatmaya ihtiyaç duymadan bebeğin huzurlu hissedeceği loş bir ortam hazırlıyor.

ODA SICAKLIĞINI SABİTLİYOR
Cihazın bir diğer özelliği ortam sıcaklık sensörü ve alarm ise, yaz aylarında da oda sıcaklığının belirli bir seviyede sabit kalmasını sağlıyor. Bebeklerin ortamdaki değişkenlerden yetişkinlere göre daha fazla etkilenmesi nedeniyle sıcaklık kontrolünün rahatça sağlanabilmesi için eklenen özellikle; sıcaklık belirli bir aralık dışında kalınca ikaz veriyor.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir